• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la Cheie, la final: Ultimul episod din acest sezon prezinta povestea lui Victoras, un copil operat de tumora la cap. Diseara, de la 20:30, la ProTV!

Visuri la Cheie, la final: Ultimul episod din acest sezon prezinta povestea lui Victoras, un copil operat de tumora la cap. Diseara, de la 20:30, la ProTV!

Visuri la Cheie, la final: Ultimul episod din acest sezon prezinta povestea lui Victoras, un copil operat de tumora la cap. Diseara, de la 20:30, la ProTV!

Visuri la Cheie prezinta in aceasta saptamana o poveste de viata fericita: Victoras, un copil de 11 ani care a suferit de o tumora plasata intre centrii nervosi.

Miercuri seara, incepand cu 20:30, la PRO TV, telespectatorii vor putea urmari implinirea unui nou vis. Caravana Visuri la Cheie va ajunge in aceasta saptamana in Dragomiresti Deal, unde va opri in fata casei lui Victor Damian, un copil de numai 12 ani, operat de tumora pe creier.  

Familia Damian a primit un dar neasteptat de sarbatori. Copilul cel mare, Victoras, a fost nascut chiar de Mos Niculae. Familia ducea o viata normala, pana in 2007 cand Victor a inceput sa acuze dureri groaznice de cap. Nu suporta lumina, televizorul si obosea extrem de repede. Rezultatul examenului RMN a fost tulburator: tumoare craniofaringiom.

Prima operatie din martie 2007 a fost un succes, 90% din tumoare fiind eliminata. Exista riscul ca baietelul sa ramana paralizat. Problemele nu s-au oprit aici: dupa operatie, baietelul a facut diabet insipid. La controalele de rutina, tumoarea nu a recidivat. In paralel, Victor a fost supus unui control mai amanuntit unde a aflat ca tumoarea este mult mai mare decat la inceputul operatiei. 

Salvarea lui Victor a venit de la o clinica medicala din Germania. Suma necesara interventiei chirurgicale depasea insa posibilitatile familiei Damian. Primul semn al solidaritatii umane a aparut in acea perioada in viata acestora, suma fiind stransa in urma mediatizarii cazului prin intermediul unei campanii Acasa TV. Victor a fost operat pentru a doua oara, in prezent fiind sanatos.

Familia lui Victor este un exemplu de oameni luptatori. Au crezut in faptul ca Victoras isi va reveni si ca va duce o viata normala si au facut tot posibilul sa stranga bani pentru operatia copilului. Mai mult decat atat, i-au oferit acestuia un fratior pe care Victor il iubeste enorm. Va fi o editie cu totul si cu totul speciala, care va incheia un sezon de succes”, a declarat Dragos Bucur.  

Pe parcursul emisiunii, Victor si familia sa vor avea parte de o serie de surprize muzicale din partea unor cantareti extrem de indragiti si cunoscuti din Romania.

Visuri la Cheie este singura emisiune din Romania care are puterea de a schimba destinele oamenilor fara speranta, emisiunea in care lucrurile se intampla prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni