• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la Cheie, cea mai emotionanta emisiune a toamnei debuteaza la PRO TV. O mama care isi creste singura cei doi copii – prima poveste a emisiunii

Visuri la Cheie, cea mai emotionanta emisiune a toamnei debuteaza la PRO TV. O mama care isi creste singura cei doi copii – prima poveste a emisiunii

Visuri la Cheie, cea mai emotionanta emisiune a toamnei debuteaza la PRO TV. O mama care isi creste singura cei doi copii – prima poveste a emisiunii

Dragos Bucur si echipa Visuri la Cheie sunt pregatiti pentru prima editie a celui mai nou produs marca PRO TV. Emisiunea debuteaza diseara, la 20:30.

In primul episod telespectatorii vor face cunostinta cu Maria Moldoveanu, fosta sportiva de performanta si practicanta a artelor martiale. Povestea de viata a Mariei este cu adevarat impresionanta: aceasta a ales sa renunte la viata din Bucuresti pentru a-si creste cele doua fetite intr-un mediu linistit si curat, totul din cauza problemelor de sanatate ale celor mici. Acum, Maria locuieste in Uliesti, o mica asezare din judetul Dambovita. 

Dragos Bucur, insotit de echipa sa de ajutoare de nadejde – Alina Vilcu, Adela Parvu si Andrei Samoil, au surprins-o pe Maria Moldoveanu  in momentul in care autocarul Visuri la Cheie a ajuns in fata casei. Printre suspine, Maria a avut puterea sa ii stranga in brate si sa le multumeasca pentru minunea ce avea sa se intample. Dupa zile pline de demolari, constructii si reamenajari, prima casa este gata sa-si primeasca locatarii. Transformata complet, locuinta va reprezenta un camin calduros pentru iarna ce bate la usa.

„Povestea prezentata in prima editie a emisiunii Visuri la Cheie este impresionanta! O mama care-si creste singura cei doi copii, intr-un mediu rural unde traiul de pe o zi pe alta este coplesitor. La aceste probleme, se adauga o locuinta fara prea multe posibilitati, fara utilitatile necesare unui trai decent”, a declarat Dragos Bucur. „Transformarea este uimitoare! Lucrarile au decurs bine. Telespectatorii vor fi surprinsi de puterea pe care o are solidaritatea umana, de lucrurile minunate ce se pot intampla intr-un timp atat de scurt, de vointa si dorinta oamenilor de a face bine, de a-si ajuta semenii.”

Pe parcusul lucrarilor, familiile al caror destin este pe cale sa se schimbe pleaca intr-o vacanta, pentru ca supriza revederii locuintei sa atinga intensitatea maxima. Pe langa momentul vacantei, cele doua fetite in varsta de 6 si respectiv 8 ani au avut parte de un moment surpriza, un eveniment unic al vietii lor. 

Visuri la Cheie este singura emisiune din Romania care are puterea de a schimba destinele oamenilor fara speranta, emisiunea in care lucrurile se intampla prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni