• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • "Visuri la cheie" aduce emotie si lacrimi de fericire, in toamna aceasta, numai la PROTV!

"Visuri la cheie" aduce emotie si lacrimi de fericire, in toamna aceasta, numai la PROTV!

"Visuri la cheie" aduce emotie si lacrimi de fericire, in toamna aceasta, numai la PROTV!

Cel de-al doilea sezon Visuri la cheie se pregateste sa inceapa! Show-ul care schimba destinele romanilor si aduce o raza de speranta oamenilor cu care viata nu a fost foarte darnica, incepe la PRO TV, in aceasta toamna. 

Dupa ce, in primul sezon Dragos Bucur impreuna cu echipa sa, formata din arhitectii Alina Vilcu si Andrei Samoil si designerul de interior, Adela Parvu, au facut sapte familii fericite renovandu-le complet locuintele si aducandu-le zambetul pe buze, anul acesta ei si-au unit inca o data fortele si au plecat prin tara pentru a ajuta familii nevoiase. Nu doar casele acestora vor fi complet schimbate, ci si gradinile sau locurile de joaca pentru copii, care vor fi special amenajate pentru a reda bucurie si culoare.

Pana in momentul de fata, caravana Visuri la cheie a ajuns in mai multe locuri din Romania, iar echipa, impreuna cu cateva sute de voluntari si constructori, a reusit deja sa le faca viata mai frumoasa unor romani. Calatoria continua, iar proiectele de renovare in timp record sunt in plina desfasurare. 

Experti din diverse domenii s-au alaturat echipei formata din Dragos, Alina, Adela si Andrei pentru a implini dorinte si a aduce bucuria in casele romanilor care sunt aflati intr-o situatie delicata. Incepand din aceasta toamna, telespectatorii vor cunoaste cateva povesti de viata surprinzatoare, vor vedea locuinte transformate complet, dar si destine pe cale sa se schimbe. 

„Visuri la cheie ajuta foarte mult oamenii si, astfel, sentimentul de tristete pe care toti il avem atunci cand facem cunostinta cu o anumita familie, se transforma intr-unul de bucurie, de satisfactie ca am putut ajuta, ca le-am redat zambetul si starea de bine. Totul este viu in aceasta emisiune, iar lucrurile se intampla cu mult entuziasm si energie pozitiva. Suntem fericiti ca putem schimba intr-o oarecare masura destinele unor oameni minunati, care merita asta din plin.”, a spus Dragos Bucur. 

Din toamna, Dragos Bucur si echipa sa de profesionisti vor prezenta romanilor familii frumoase, pe care le vor ajuta sa aiba un trai mai bun. Nu le vor oferi acestora doar o locuinta complet renovata, ci o sansa la o viata mai buna.

Visuri la cheie – Crede in oameni!


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni