Visuri la cheie
CREDE IN OAMENI

Visuri la cheie

Vom schimba destine, vom readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de lacrimi... vom oferi speranță!

Vezi ultima stire

Visuri la cheie a oferit o locuinta de poveste unei familii frumoase, in ultima editie din cel de-al treilea sezon!

17 Noiembrie 2016, 11:57

	Visuri la cheie a oferit o locuinta de poveste unei familii frumoase, in ultima editie din cel de-al treilea sezon!

In copilarie desenam case, in adolescenta visam la o casa, iar ca adulti incepem sa muncim pentru a obtine o locuinta de vis. Este un drum lung si anevoios, dar atunci cand apare autocarul Visuri la cheie, o familie urmeaza sa primeasca cea mai mare bucurie: o viata noua, intr-o casa complet renovata. Ultima provocare din cel de-al treilea sezon pentru echipa Visuri la cheie a fost locuinta familiei Onea din localitatea Afumati, judetul Ilfov.

Ultima editie a celui de-al treilea sezon Visuri la cheie a inregistrat 12 puncte de rating si 28.1% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fata de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 6.4 puncte de rating si 15% share.  

Pe intreaga durata de difuzare, 20:29 – 22:31, la nivel national, peste 1.7 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 22:16, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor peste 2.1 milioane de romani.  

O familie greu incercata de viata si un vis implinit
Familia Onea, formata din Viorel, Mariana si fiica lor, Luiza, traia fericita si lupta pentru o viata mai buna si o casa frumoasa. Totul s-a schimbat in anul 2008, cand Mariana s-a imbolnavit. Dupa foarte multe investigatii, femeia a fost diagnosticata cu scleroza in placi si de atunci a inceput suferinta. Familia a sistat lucrarile pentru constructia casei, deoarece trebuiau platite tratamentele pentru boala Marianei, iar Luiza si Viorel au preluat toate indatoririle casei. 

Echipa Visuri la cheie a fost impresionata de povestea familiei Onea si a mers la ea pentru a-i implini cel mai mare vis: acela de a avea o casa complet renovata si utilata. Momentul in care s-au intalnit a fost unul extrem de emotionant, Luiza a sarit de bucurie si atunci cei trei si-au dat seama ca dorintele devin realitate. Au facut inspectia casei impreuna si au inceput proiectul pentru renovare, iar familia a avut la dispozitie 15 minute pentru a se pregati de vacanta. Au plecat la munte, unde au avut parte de o primire neasteptata, au vizitat locuri frumoase, s-au bucurat de momente incredibile, au luat lectii de dans de la fosta concurenta Romanii au talent, Cezara Blioju, iar Dragos Bucur i-a facut o surpriza Marianei, a invitat-o la teatru, unde si-a vazut familia dansand pe scena, in timp ce trupa Holograf le canta melodia preferata. 

In tot acest timp, la Afumati, echipa Visuri la cheie impreuna cu constructorii si voluntarii au inceput renovarea casei. Toti si-au dorit ca prin noua locuinta sa redea dragostea dintre membrii familiei Onea. Fatadele au fost reconditionate si interpretate intr-un stil de locuinta coloniala americana, semnatura exteriorului casei fiind o inima stilizata si retroluminata. Pentru a asigura confortul, echipa Visuri la cheie a creat pentru Mariana o rampa usoara de la intrarea in curte pana la usa casei, fara nicio treapta sau prag. De asemenea, a fost asamblata si o balustrada, cu ajutorul careia sa se poata plimba singura in jurul casei. Aceasta balustrada a ajutat si la intregirea conceptului de casa americana. 

Dormitorul parintilor a fost integrat intr-un concept floral stilizat si corect in nuante care contribuie la un somn linistit, impreuna cu accente cromatice coerente. 

Echipa Visuri la cheie a reusit in numai doua saptamani sa construiasca un vis frumos pentru familia Onea si o casa superba, in care vor duce de acum inainte o viata linistita. Mariana, Viorel si Luiza au fost impresionati de transformare si au fost bucurosi ca dorinta lor a devenit realitate cu ajutorul oamenilor care s-au implicat pentru a le schimba destinul.

Cel de-al treilea sezon Visuri la cheie s-a incheiat si 10 familii privesc acum catre viitor cu optimism si fericire, in locuinte complet renovate si utilate, realizate de Alina Vilcu, Adela Parvu, Omid Ghannadi, Dragos Isacescu si Dragos Bucur cu foarte mult drag si daruire.  

Visuri la cheie - Crede in oameni, numai la PRO TV!

FULLSCREEN
Visuri la cheie a oferit o locuinta de poveste unei familii frumoase, in ultima editie din cel de-al treilea sezon!
  • /

Alte Video

Adauga comentariu:

elena caraua (2017-04-25 11:51:35)
Anama copila de noani sata camica nu ama sevici nu cuce sa tetiu casa cuce ne tenema bodana ie cokla firle nu sta abune
elena (2017-04-24 17:51:30)
0761800787
elena (2017-04-24 12:03:02)
Da
elena (2017-04-24 12:02:57)
Da
Laura Woods (2017-04-16 20:07:43)
Buna ziua, numele meu este Laura Woods, am fost trece printr-un articol și a aflat despre un om numit Dr. Akpabio. Am fost suferă de probleme cu diferite desfaceți băieți. Am avut de a contacta caster vraja. Steve a fost pe punctul de a pleca mine pentru o altă femeie. dar am rămas pozitiv și a crezut am putut să-l aibă înapoi și să-l rămână. iată și iată Dr. Akpabio ma ajutat. Steve și cu mine suntem din nou împreună. Dr. Akpabio este un astfel de om frumos, el ma ajutat, de asemenea, cu problemele mele de sănătate. Datorită lui și mulțumiri lui Dumnezeu pentru darul dat lui. Dacă aveți orice probleme, contactați-l pe acest e-mail: drakpabioosulalaspells@gmail.com Puteți contacta Dr. Akpabio pentru următoarele: (1) În cazul în care doriți ex-vă înapoi. {2} Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă (3) Vrei să fie promovat în biroul tău. (4) Vrei femei / bărbați pentru a rula după tine. (5) În cazul în care doriți un copil. (6) Vrei să fii bogat. (7) pe care doriți să obțineți Vrăji căsătorie (8) Eliminare boală de la Vrăji corpului (9) ortografiei de afaceri (10) Loteria numere câștigătoare. (11) aduce înapoi Dragoste pierdută si multe altele. puteți să-l contacteze prin e-mail lui: drakpabioosulalaspells@gmail.com sau sa-l WhatsApp: +234 906 167 0869
Ali (2017-03-29 23:15:40)
ma numesc Ali am nevoie de ajutor nr 0737848644 Constanta
Ali (2017-03-29 23:15:21)
ma numesc Ali am nevoie de ajutor nr 0737848644 Constanta
Lăcătuș ghiorghie florin (2017-03-26 19:32:37)
Va rog frumos as vrea un ajutor sânt un om bolnav nu am un rinichi și am o boala am cancer osos și am doi copii santem patru familii oși am o mama nevăzătoare și as dori un ajutor dacă se poate
Sicrea Angela (2017-03-26 10:01:06)
As dori o surpriza pt fata mea de 15 ani care invata binisor la scoala ar dori camera ei sa poata invata in liniste noi dupa ce nea ars casa socrilor am ramas cu doi copii mici pe drumuri cu greu am reusit a ridica aceasta casuta de sase metri copii au crescut si vor o camera a lor
Aurel Voinescu (2017-03-19 09:33:06)
Urmaresc emisiunea de mult timp si ma bucur ca sint asemenea oameni cu inima mare si bunatate in suflet care pot alina unele necazuri ale semenilor lor. De aceea va scriu si eu cu speranta ca Dumnezeu ma aude iar dv. ne puteti ajuta. Va scriu pentu mama mea care are 90 de ani si este f. bolnava. Noi nu avem posibilitati materiale. Eu sin singurul care o ingrijeste pentru ca altcineva nu are cine. Problema este ca acoperisul casei este deteriorat sub orice critica. Vara cind ploua f. tare ploua si in camere, iarna cind este f. ger se face condens si pertii sint plini de apa. Din cauza asta sint toate necazurile . As dori ca acum la apusul vietii mamei sa aiba clipe mai calde si mai linistite