• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visul unei familii greu incercate de viata de a avea o casa traditionala va deveni realitate la Visuri la cheie

Visul unei familii greu incercate de viata de a avea o casa traditionala va deveni realitate la Visuri la cheie

Visul unei familii greu incercate de viata de a avea o casa traditionala va deveni realitate la Visuri la cheie

Miercurea aceasta, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge in localitatea Fieni, judetul Dambovita, pentru a-i indeplini cel mai mare vis familiei Udrea, acela de a avea o casa frumoasa pentru cei cinci copii.

Alexandru si Ana s-au cunoscut la biserica, acolo unde el canta in cor. S-au casatorit, insa viata nu a fost foarte usoara pentru ei. Cei doi au pierdut un copil, dar nu au renuntat la ideea de a avea o familie numeroasa, asa ca au adoptat doi baieti, Cristian si Gheorghe. Ei au continuat sa spere ca vor avea mai multi copii, Ana a ramas insarcinata cu un baietel pe care l-au numit Hristofor, iar la scurt timp dupa, in familia Udrea au aparut si micutii Maria si Iosif.

Dorinta lor a fost intotdeauna aceea de a avea o casa traditionala si au reusit cu greu sa o indeplineasca in anul 2010, insa doi ani mai tarziu visul lor s-a naruit intr-o clipa. Un scurtcircuit produs in podul casei, care s-a propagat rapid deoarece acoperisul era realizat din sindrila, a devastat toata casa abia terminata. In urma incendiului a ramas doar structura de rezistenta a casei, Ana si Alexandru pierzand atunci foarte multe lucruri cu valoare sentimentala, dar si obiecte de arta foarte vechi, carti si instrumente muzicale.

Veniturile lor sunt foarte mici, insa nimic nu ii opreste sa promoveze valorile culturale si spirituale romanesti. Alexandru conduce o formatie de muzica traditionala romaneasca, una de muzica usoara romaneasca si o alta de muzica bizantina.

In momentul in care echipa Visuri la cheie a ajuns in Fieni, cei sapte locuiau intr-o singura camera, pe care au improvizat-o din lipsa posibilitatilor de a-si construi din nou o casa.  Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Omid Ghannadi si Dragos Isacescu vor indeplini saptamana aceasta, miercuri, de la 20:30, visul familiei Udrea si ii vor oferi o casa spectaculoasa, in care sa poata duce mai departe valorile si traditiile romanesti.

Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la ProTV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni