Visuri la cheie
CREDE IN OAMENI

Visuri la cheie

Vom schimba destine, vom readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de lacrimi... vom oferi speranță!

Vezi ultima stire

Visul familiei Ispilat a fost implinit cu ajutorul echipei Visuri la Cheie

22 Noiembrie 2017, 22:30

	Visul familiei Ispilat a fost implinit cu ajutorul echipei Visuri la Cheie
Visuri la cheie a ajuns in judetul Dambovita, localitatea Niculesti, pentru a indeplini visul familiei Ispilat, o familie superba cu sase copii.

Ana si David s-au casatorit in urma cu 17 ani si din putinii bani pe care ii castigau au inceput constructia unei case cu doua camere, casa in care au locuit pana in 2005, atunci cand a aparut primul lor copil, Sara.

In cativa ani au venit pe lume si ceilalti cinci fratiori ai fetei, Eva, Bianca, Filip, Ioana si Beniamin. Parintii au incercat intotdeauna sa le ofere o copilarie fericita si o educatie sanatoasa. Cei mici au crescut si, odata cu ei, si nevoile, spatiul in care locuiau devenind neincapator si sufocant, asa ca Ana si David au daramat acoperisul vechii case si au construit din lemn o mansarda cu patru dormitoare.

Cand visul lor era aproape sa fie realizat, o intamplare nefericita a schimbat destinul familiei. David a suferit un accident in urma caruia nu se mai poate deplasa normal, fiind nevoit sa utilizeze un cadru. Tatal a fost nevoit sa se pensioneze, iar veniturile familiei au scazut considerabil. Chiar daca problemele sale de sanatate sunt foarte mari, barbatul nu s-a dat batut si a continuat sa munceasca pentru casa.Intreaga familie este pasionata de muzica, David canta la chitara, iar fratele acestuia, care a absolvit Conservatorul, ii invata pe cei mici sa cante la fluier. Sunt extrem de uniti, pretuiesc foarte mult viata si se bucura de lucrurile simple pe care le au sau pe care le fac impreuna.

In urma interventiei echipei Visuri la cheie, casa familiei Ispilat s-a transformat total, iar bucuria copiilor si a parintilor la vederea noii locuinte i-a impresionat pe Dragos, Adela, Alina si Omid, dar si pe telespectatori.

 

FULLSCREEN
Visul familiei Ispilat a fost implinit cu ajutorul echipei Visuri la Cheie
  • /

Alte Video

Adauga comentariu:

Livia fronea (2017-11-27 14:57:30)
Va multumesc varog frumos sa ma ajutati va multumesc di inima...
Livia fronea (2017-11-27 14:55:23)
Va multumesc varog frumos sa ma ajutati va multumesc...
Livia fronea (2017-11-27 14:53:43)
Va multumesc varog frumos sa ma ajutati...
Ionescu Mariana (2017-11-26 16:19:12)
Buna! Mă numesc Mariana! Cunosc o familie foarte frumoasă ce locuiesc în locul unde muncesc: o hală veche(intr-o camera micuta). Nu au casa sau unde sa meargă...Va rog, acum in prag de sărbători, un simplu acoperis deasupra capului pentru ei si copilul lor ar fi cel mai frumos cadou de Crăciun! Merita o sansa..0767696158...
Alina (2017-11-23 12:21:53)
Bună ziua ma numesc alina sunteți al doilea Dumnezeu pt oameni asteia cunosc o familie forte frumoasa cu 3 copii trăiesc într-o casa naționalizate care urmează demolata în vara următoare și vor ajunge în strada au un loc de casa la tara dar nu au reușit sa construiască nimic pt ca au 3 suflet de hrănit îmi vine sa plâng când ma gândesc la acești oameni va rog din suflet faceți ceva pt sufletele astea fiți voi primi oameni de sarbatori dați-le o speranța un acoperiș deasupra capului merita văzută și ajutata voi sunteți speranța lor va rog nu lăsați povestea lor văzută merita ajutata 0752550506...