• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Reacția emoționantă a unui tată fericit, la Visuri la cheie: „Gata, avem casa noastră”

VIDEO Reacția emoționantă a unui tată fericit, la Visuri la cheie: „Gata, avem casa noastră”

VIDEO Reacția emoționantă a unui tată fericit, la Visuri la cheie: „Gata, avem casa noastră”

Și îngerii se bucură când un copil e fericit. Echipa visuri la cheie a reușit să îndeplinească cea mai apăsătoare dorință a unui tată: să-i ofere fiicei lui un cămin în care să crească armonios.

Ion Dejica și-a dorit dintotdeauna să aibă o casă a lui. Când a venit pe lume fiica lui, Florentina, obiectivul său s-a schimbat. Casa la care visa pentru el și-a imaginat-o locuită de trei: el, soția sa și fata lor. Însă, visul său s-a spulberat când cea care i-a jurat credință veșnică l-a părăsit. 

După 5 ani de mariaj, femeia vieții lui a fugit de acasă, în Italia, unde a găsit alt bărbat. Fetița i-a revenit lui la proces, iar mama nu s-a interesat de soarta ei.

Când mama m-a părăsit aveam 3 ani și jumătate. Îi mulțumesc că m-a născut, dar nu cred că o mamă ar face așa ceva unui copil. Poate au fost neînțelegeri între ea și tata, dar eu nu înțeleg de a avut cu mine”, le-a spus Florentina arhitecților de la Visuri la cheie

Adolescenta, în vârstă de 12 ani, a dezvăluit că nu îi e dor de mama ei, dar că uneori îi simte lipsa. „Cu un tată nu poți să vorbești orice, pentru că sunt fată”, a mai spus tânăra.

„Tatăl meu este un luptător”

În lipsa mamei, Ion a devenit stâlpul ei de susținere, eroul ei. „Tatăl meu este cel mai puternic, este un luptător și cel mai bun tată de pe pământ”, a mărturisit Florentina care a fost martoră la efortul supraomenesc al lui Ion de a-i oferi o viață mai bună.

Ion Dejica este zidar de meserie. După ce s-a depărțit de soția lui, bărbatul s-a mutat cu fiica lui în casa mamei sale, o casă veche de o sută de ani, ridicată din chirpici. Fiindcă a avut mereu visul de a-și construi propria casă, Ion a început să ridice, de la zero, un nou cămin pentru fiica lui. 

După 3 ani de chin s-a îmbolnăvit, iar visul său de a termina casa s-a ruinat. Flori a intrat în panică și a trăit mereu cu teama că va fi abandonată și de tatăl ei, din cauza bolii. „Îmi e frică să nu rămân singură”, a dezvăluit ea echipei Visuri la cheie.

Însă, Flori nu mai trebuie să-și facă griji din cauza tatălui ei, dărâmat de gândul că nu va mai apuca să-i lase o casă a ei.

Echipa Visuri la cheie a înfăptuit o nouă minune și a schimbat destinul acestei familii greu încercate. 

Vezi mai jos cum au reacționat Ion și Florentina când au văzut cum a fost transformată casa lor!


Visuri la cheie - Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni