VIDEO Parterul casei Voicilaș, impresionant: E ca la hotel, nu am mai văzut așa ceva

VIDEO Parterul casei Voicilaș, impresionant: E ca la hotel, nu am mai văzut așa ceva

Primii pași în noua casă sunt întotdeauna plini de emoție, pentru oricine. Membrii familiei Voicilaș nu au făcut notă discordantă și au înaintat cu băgare de seamă. Parcă n-ar fi fost în casa lor, ci în vizită la prieteni.

Parterul casei este locul în care familia va petrece cel mai mult timp împreună. Sufrageria, un loc întunecat înainte de renovare, a câștigat mult la capitolul luminozitate datorită amplasării unor oglinzi în locuri cheie.

Bucătăria a devenit, dintr-o dată, un spațiu primitor chiar și pentru Dumitru, care va putea găti în tihnă. Blatul de bucătărie imaginat de Mara Ciubotaru a făcut impresie în rândul membrilor familiei. 

Camera de baie este impresionantă, fiindcă a fost gândită pentru a putea fi folosită ușor de Dumitru. „E ca la hotel, nu am mai văzut așa ceva”, a exclamat bărbatul.

Dormitorul celor doi soți, aflat și el la parter, este o minunăție. „Nu-mi vine să cred”, a exclamat Marina, soția lui Dumitru. Arhitecții au fost martorii unui moment plin de emoție: Mitică a făcut prima probă și s-a ridicat din scaunul rulant, pentru a se așeza în noul său pat.

Vezi VIDEO și FOTO mai jos! 


Urmărește Visuri la cheie pe VOYO cu 7 zile în avans!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni