• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • VIDEO Cum arată camera unui băiețel iubit de toată lumea. „Aș vrea să-l ajute să se simtă invincibil”

VIDEO Cum arată camera unui băiețel iubit de toată lumea. „Aș vrea să-l ajute să se simtă invincibil”

VIDEO Cum arată camera unui băiețel iubit de toată lumea. „Aș vrea să-l ajute să se simtă invincibil”

Visuri la cheie a readus zâmbetul pe buze și fericirea în sânul unei familii de luptători din București. Lacrimile de bucurie au curs necontenit miercuri seară, în ultima ediție din sezonul 6 al emisiunii de la PRO TV.

Eroii nu mor niciodată și, oricât de loviți ar fi de soartă, ei găsesc cumva puteri miraculoase de a ne determina să luptăm pentru visurile noastre. Laura și Andrei Tănasă sunt doi dintre oamenii care privesc din nou cu încredere spre viitor, datorită efortului susținut al echipei Visuri la cheie.

Milioane de români au fost martori, miercuri seară, la bucuria fără margini a unui băiețel de aproape 10 ani care și-a văzut casa transformată exact ca în visele lui. Andrei Tănasă este un băiețel iubit de toată lumea, spune mama lui. El i-a emoționat cu povestea lui pe toți membrii echipei Visuri la cheie

S-a născut cu o boală cumplită, care l-a țintuit luni întregi la pat. În popor i se spune boala picioarelor strâmbe, dar este mult mai înfricoșătoare decât se pronunță. Andrei risca să nu mai poată merge vreodată, dar a fost recuperat incredibil de medici dedicați și de o mamă statornică.
Ai toate edițiile Visuri la cheie din sezonul 6 gratuit și integral pe PROTVPlus.ro.

A fost operat de 17 ori, intervenții care au necesitat 20 de anestezii generale. Tratamentul i-a afectat vorbirea și i-a provocat dificultăți în a citi și a înțelege ceea ce citește. Însă, mama lui, Laura, nu a cedat și timp de 9 ani a luptat zi de zi pentru a-l „transforma”, pentru a-l ajuta să ducă o viață lipsită de griji. 

Pe lângă miracolele înfăptuite de medici, echipa Visuri la cheie a mai realizat unul: a transformat apartamentul în care locuiau cei doi într-o oază de liniște, într-un univers propice creșterii și dezvoltării unui copil cu aspirații înalte.

Cristina Joia, artistul plastic de la Visuri la cheie, s-a ocupat de amenajarea dormitorului lui Andrei, care este un mare admirator al autobotului Bumblebee. Cristina a găsit cel mai bun mod de a-l integra pe Bumblebee în camera lui Andrei.

„Fiecare bucățică, fiecare componentă poartă amprenta lui Bumblebee (…) Andrei este destul de introvertit și am realizat că nu întâmplător a ales acest robot ca personajul lui preferat. Este un robot care nu se exprimă verbal, are căi alternative de a se exprima. Aș vrea ca tocmai acest robot să-l ajute să-și facă prieteni noi, să-l ajute să se simtă invincibil”, a spus Cristina Joia.

Iată cum a reacționat Andrei Tănasă când și-a văzut dormitorul!

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni