Visuri la cheie
CREDE IN OAMENI

Visuri la cheie

Vom schimba destine, vom readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de lacrimi... vom oferi speranță!

Vezi ultima stire

Vacanta Cu Rulota – Interviu cu Dragos Bucur despre experienta de a calatori cu roluta impreuna cu familia

27 Aprilie 2016, 15:50

	Vacanta Cu Rulota – Interviu cu Dragos Bucur despre experienta de a calatori cu roluta impreuna cu familia

A fost mafiotul sarb in “Ride Along”, alaturi de Ice Cube, a fost pe rand politist, violonist, terapeut, spiridus, si multe alte roluri in filme de succes, este gazda emisiunii “Visuri la Cheie”, dar eu vreau sa vi-l arat si in rol de…calator. Anul acesta, impreuna cu sotia sa Dana Nalbaru si cei doi copii, Dragos Bucur a pornit intr-o calatorie inedita: cu rulota prin tara. Eu mereu m-am intrebat cum ar fi o astfel de vacanta, ce presupune ea, cum trebuie sa te organizezi, etc. Asadar, va invit in rulota actorului Dragos Bucur:)

1. Din rulota actorului Dragos Bucur, in rulota calatorului Dragos Bucur. Cum ti-a venit ideea unei vacante – cu rulota prin tara?

Vacantele cu rulota sau autorulota au inceput sa devina destul de des intalnite si in Romania. In urma cu 2-3 ani, niste prieteni s-au urcat intr-o rulota si au plecat aproape un an in Europa cu cei trei copii ai lor. Atunci am fost foarte aproape de a ii insoti in nebunia asta, dar adevarul este ca nu am avut suficient de mult curaj:) Acum am zis sa testam terenul si sa ne dam seama daca am putea face asa ceva!

 2. Ce traseu ati avut?Am plecat pregatiti sa mergem pentru maxim o luna si traseele din plan au oscilat intre litoralul Marii Negre si Norvegia, dar in cele din urma am stat doar o saptamana si am ajuns prin Cheile Rasnoavei, Viscri, Sovata si Lacul Rosu.

3. Ce loc v-a placut cel mai mult?

Cred ca Viscri ne-a placut cel mai mult, e un sat cu locuri frumoase, in care Sofia s-a simtit extraordinar, unde am mancat foarte bine si am cunoscut oameni interesanti.

4. E complicata o astfel de calatorie, mai ales cu doi copii?

In tipul acesta de vacanta chiar petreci timp cu copiii. Cand mergi la all-inclusive, mai stai la restaurant, copiii poate merg sa se joace la cine stie ce ateliere, mai ai activitati separate… In rulota, stai 24 din 24 impreuna cu ei si asta face foarte bine! 

5. Ce greutati ati intampinat? Unde credeti ca mai are Romania de lucrat in ceea ce priveste facilitatea unei astfel de vacante?

Din pacate, nu am gasit campinguri deschise, majoritatea sunt disponibile dupa 1 mai, dar o autorulota are independenta cam 2 zile de caldura si apa, iti gatesti singur, opresti unde vrei si cand vrei. In prima noapte am oprit la marginea padurii, o data am gatit pe camp paste cu creveti, alta data am vazut un lac dragut si am luat pranzul pe malul lui, practic ai toata casa cu tine! In ceea ce priveste accesul la utilitati, romanii sunt primitori si oricand gasesti o casa sa iti dea apa si curent daca ai nevoie.

Citeste aici continuarea interviului

FULLSCREEN
Vacanta Cu Rulota – Interviu cu Dragos Bucur despre experienta de a calatori cu roluta impreuna cu familia
  • /

Alte Video

Adauga comentariu:

Barsan Ioana Maria (2016-05-11 00:39:44)
Mi-as dori din tot sufletu sa nu ignorati acest mesaj . Este un caz urgent , care merita nespus de mult .Sper ca o sa ne acordati un mic ajutor !!! Este vorba despre doua suflete nevinovate . Mama fiu , care traiesc intr-o cabana cu un cort ansamblat la marginea paduri .Iar capilasul este de varsta de 3 ani si 3 luni si traiesc doar din alocatia copilului . Daca ne oferiti un mic ajutor o sa bucurati 2 suflete !!! Sper din toata inima ca o sa fiti alaturi de ea !!!! Daca vreti sa o ajutati va rog sunati la nr de telefon 0751588647
Dumitru adriana (2016-05-04 20:39:05)
A-si dori sa ajutati o familie foarte amatata care nu are o casa daca credeti ca puteti sa o ajutati sunatima la nr.tel.0737193202 si o sa va povestesc mai multe nu o sa va vina sa credeti astept ras.va multumec