Un campion la scrima si familia primesc ASTAZI vizita echipei Visuri la cheie!

Un campion la scrima si familia primesc ASTAZI vizita echipei Visuri la cheie!

In seara aceasta, de la 20:30, familia Stanescu din localitatea Saveni, judetul Ialomita, primeste vizita echipei Visuri la cheie. Dragos, Adela, Alina si Omid le vor face o surpriza uriasa unor oameni speciali care lupta in fiecare zi pentru dorintele lor si pentru a-si face viata mai frumoasa, in ciuda greutatilor pe care le intampina. 

Anul 2012 a fost unul extrem de greu pentru familia Stanescu, deoarece tatal a decedat intr-un cumplit accident de masina. Mama, Cristina, a ramas impreuna cu cei doi copii, Razvan si Robert, si cu bunica lor, Maria. Tot in acelasi an, Razvan a inceput sa practice scrima, sportul care ii aduce numai satisfactii. In urma pierderii tatalui, baiatul a suferit un soc din cauza caruia se inchisese in el, iar acest lucru l-a determinat sa continue cu si mai multa indarjire sportul care il bucura atat de mult. Fiind extrem de muncitor si dedicat pasiunii sale, Razvan a ajuns sa faca parte din Lotul National de Scrima al Romaniei, fiind multiplu campion national si european la cadeti si juniori.
 
Ambii baieti sunt foarte inteligenti si au rezultate remarcabile in toate activitatile pe care le desfasoara, incercand de fiecare data sa faca performanta si sa ajunga cat mai sus. Cu toate acestea, situatia familiei Stanescu este una dificila, copiii impreuna cu mama si bunica locuiesc intr-o casa modesta, iar veniturile lor sunt foarte mici, fiind in imposibilitatea de a-si acoperi toate nevoile si cheltuielile.
 
Diseara, echipa Visuri la cheie ii va ajuta pe cei patru sa inceapa o viata noua intr-o locuinta complet renovata si utilata, din care nu le va lipsi nimic.
 
Visuri la cheie – Crede in oameni! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni