Top 3 cele mai impresionate povești prezentate în emisiunea „Visuri la cheie”

Top 3 cele mai impresionate povești prezentate în emisiunea „Visuri la cheie”

Emisiunea „Visuri la cheie” a prezentat, de-a lungul timpului, numeroase povești emoționante. Mai jos găsești un top (subiectiv) al celor mai frumoase momente.

1. Momentul în care „Visuri la cheie” a schimbat viața unui mic erou. Surpriza pe care a avut-o Mădălin, copilul care a salvat un alt copil dintr-un puț

În 2014, echipa emisiunii „Visuri la cheie” a adus bucurie unei familii care are un copil erou. Mădălin, un puști de 11 ani, a devenit erou după ce a găsit curajul de a coborî într-un puț pentru a salva viața unui alt copil. Pentru fapta sa, Prim-Ministrul României l-a premiat la acea vreme cu 10.000 de lei.

Povestea vieții lui Mădălin era, însă, una foarte tristă. Familia copilului era săracă, iar casa în care locuia Mădălin, alături de părinți și de fratele său de 9 ani, stătea să se prăbușească dintr-un moment în altul. Mai mult, pereții erau netencuiți, apa curentă lipsea, iar părinții erau nevoiți să împartă aceeași cameră cu copiii.

Ceea ce părea inițial o casă părăsită, friguroasă și deloc primitoare s-a transformat, în urma intervenției echipei „Visuri la cheie”, într-un adevărat cămin.

2. Momentul în care echipa „Visuri la cheie” a împlinit visul unui băiețel cu tumoră pe creier 

Tot în 2014, Victoraș, un copil cu tumoră pe creier, a primit cadou o casă. În ultimul episod al emisunii din acel an a fost prezentată povestea acestui copil de 12 ani, care avea o tumoră plasată între centrii nervoși. 

Caravana „Visuri la cheie” a ajuns atunci în Dragomirești Deal și a făcut o mică minune pentru familia lui Victoraș. Familia copilului a dus o viață normală până în 2007, când Victoraș a început să acuze tot mai des dureri de cap. Băiatul nu suporta lumina, televizorul și obosea extrem de repede. Rezultatul examenului RMN a fost tulburător: tumoare craniofaringiom.

Prima operație a fost un succes, 90% din tumoră fiind eliminată. Cu toate acestea, exista în continuare riscul ca băiețelul să rămână paralizat. Problemele nu s-au oprit aici: după operație Victoraș a făcut diabet. Ulterior, la controalele de rutină s-a descoperit că tumora a recidivat. În paralel, băiețelul a fost supus unui control mai amănunțit, în urma căruia familia a aflat că tumora este mult mai mare decât la începutul operației.

Pe lângă noua casă, pe parcursul emisiunii Victoraș și familia au mai avut parte și de o serie de surprize muzicale din partea Andrei și a lui Smiley. 

3. Momentul în care o familie cu șase copii a primit din partea echipei „Visuri la cheie” o locuință complet renovată și utilată

În 2017, echipa emisiunii „Visuri la Cheie” a construit o nouă casă pentru șase frați din Ialomița. 

Familia Ispilat a primit atunci vizita echipei „Visuri la cheie”, iar cel mai mare vis al părinților Ana și David, acela de a avea o locuință complet renovată și utilată pentru cei șase copii ai lor, a devenit realitate.

Caravana a mers atunci la această familie căreia, deși îi lipsesc multe, nu a uitat să iubească, să zâmbească și să fie fericită. Timp de două săptămâni, toată echipa emisiunii (împreună cu foarte mulți voluntari) a lucrat la împlinirea visului familiei Ispilat, a consolidat locuința și a transformat-o complet.

Arhitecții au ales să unească zona de intrare cu zona de living, dar în același timp să le și separe printr-o jardinieră spectaculoasă, conferind, astfel, întregului spațiu un design modern și vesel. De asemenea, în bucătărie a fost gândit un spațiu cât mai funcțional, cu zone de blat care au integrat perfect spațiile de lucru și de depozitare.

După cele două săptămâni, familia Ispilat a revenit acasă și a găsit o locuință nouă, la care până atunci doar visase.

,,Visuri la cheie” e un show emoționant, care schimbă, de la o săptămână la alta, destine. Cu ajutorul DEDEMAN, PRO TV împlinește cele mai mari visuri.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni