• PRO TV
  • Tom Hardy, amenințare directă pentru fani și presă: "O să îl bat chiar acolo, pe loc!"

Tom Hardy, amenințare directă pentru fani și presă: "O să îl bat chiar acolo, pe loc!"

Tom Hardy, amenințare directă pentru fani și presă: "O să îl bat chiar acolo, pe loc!"

Extrem de apreciat în rândul actorilor de filme de acțiune, Tom Hardy păstrează o distanță de siguranță față de fanii săi și față de presă. Actorul și-a făcut foarte clară părerea despre cei care îi fotografiază copiii.

"Dacă cineva le face poze copiilor mei, cade orice fel de înțelegere. O să îți iau camera și o să te bat de o să-ți sune apa în cap!", a spus Hardy celor de la Esquire.

Atitudinea de "băiat rău" pe care o bifează în majoritatea producțiilor în care joacă îi atrage o mulțime de întrebări legate de violență și multe presupuneri legate de faptul că ar fi un tip dur, însă actorul a mai povestit că lucrurile nu stau deloc așa:

"Dificultățile prin care am trecut au avut loc, probabil, tocmai pentru că sunt un tip sensibil. Încerc să explic această trăsătură oarecum feminină, a mea, cu un fizic care este masculin, plus că sunt și puțin răutăcios..."

Legat de familia sa, Tom a mai povestit: "E ca și cum ai vedea o girafă pe stradă. Înțeleg. Eu pot să văd comportamentul oamenilor, văd când se apropie o cameră, văd când se mișcă un telefon în fața mea, înțeleg limbajul corporal. Nu este nici o diferență între asta și o armă. Trebuie să fii super vigilent. Este pur și simplu ciudat. Când vine vorba de copii, răspunsul meu este categoric nu. Chiar nu. Asta este ce mă deranjează cel mai tare și voi reacționa rapid, că orice alt tată în situația asta, indiferent cine ești, de unde vii, sau ce ai pățit în viața asta."

Tom Hardy lucrează în prezent pentru a aduce la viață controversatul personaj Venom, din filmul cu același nume. Considerat cel mai sângeros personaj Marvel de pană acum, Venom este așteptat de o mulțime de fani din întreaga lume. Pe 5 octombrie va avea loc lansarea producției.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni