• PRO TV
  • Te-ntreci cu vara la PRO TV! Vara asta, PRO TV te trimite la Neversea si Untold

Te-ntreci cu vara la PRO TV! Vara asta, PRO TV te trimite la Neversea si Untold

Te-ntreci cu vara la PRO TV! Vara asta, PRO TV te trimite la Neversea si Untold

Vacanta asta, te-ntreci cu vara la festival! Cu PRO TV prinzi rasarituri de neuitat la malul Marii Negre si traiesti cea mai intensa experienta de festival din Europa. Cum? PRO TV te trimite la Neversea si Untold!

Mult timp liber. Mult soare. Multa relaxare. Vara asta, vrei MAI mult! Mergi si la MARE si la CEL MAI MARE festival din Romania! Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe protv.ro, sa completezi formularul de concurs si sa iti faci bagajele, pentru ca poti fi unul dintre cei 10 castigatori ai verii.

Mecanismul concursului este simplu:

Pe protv.ro, in articolul de concurs iti alegi festivalul la care vrei sa participi: Neversea sau Untold

Intrebarea din concurs este cea mai importanta, asadar trebuie sa raspunzi cat de creativ posibil. Pentru Neversea, te gandesti cum ar arata vara ta perfecta, daca ai putea face orice iti doresti. La Untold trebuie sa-ti imaginezi ca esti fata in fata cu DJ-ul tau preferat si poti sa-i pui o singura intrebare: care e aceea?

Dupa ce ai aratat cat de creativ esti, ramai cu ochii pe protv.ro sa vezi daca ai castigat un abonament dublu

PRO TV pune la bataie 5 abonamente duble la Neversea si tot atatea la Untold, doua dintre cele mai asteptate festivaluri din Romania! Mai sunt doar 3 zile in care te poti inscrie pentru Neversea (24 iunie este ultima zi), iar concursul pentru Untold ramane deschis pana pe 27 iulie! Mai sunt doar cateva zile in care iti testezi creativitatea pentru a castiga un abonament dublu la festivalurile verii!

Pe cele sapte scene de la Neversea (5-8 iulie) vor urca, printre altii, The Script, Scooter, John Newman, Armin Van Buuren, Hardwell, Alan Walker, Steve Angello, Jonas Blue, Steve Aoki, Redfoo, Nina Kraviz, Pendulum si Jamie Jones.

Cluj-Napoca va redevi capitala muzicii romanesti in perioada 2-5 august, la Untold! The Chainsmokers, Jason Derulo, Armin van Buuren, Kygo, Diplo, Afrojack, Tiesto, Don Diablo, Steve Aoki, Dimitri Vegas&Like Mike, Solomun si Nina Kraviz sunt doar cativa dintre cei 250 de artisti care din line-up-ul festivalului UNTOLD.

Te-ntreci cu vara la PRO TV! 

#teintrecicuvara

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni