• PRO TV
  • Soția lui Woody Allen îi ia apărarea acestuia în scandalul sexual: „Este nedrept ce i s-a întâmplat lui Woody”

Soția lui Woody Allen îi ia apărarea acestuia în scandalul sexual: „Este nedrept ce i s-a întâmplat lui Woody”

Soția lui Woody Allen îi ia apărarea acestuia în scandalul sexual: „Este nedrept ce i s-a întâmplat lui Woody”

Soon-Yi Previn (47 de ani), care a devenit doamna Woody Allen în 1997, a vorbit pentru prima dată în ultimii 25 de ani despre trecutul scandalos al celebrului ei soț. Regizorul, care a început o relație pe ascuns cu tânăra de origine coreeană, fiica adoptivă a iubitei lui, a fost acuzat de abuz sexual de fiica sa.

Viața lui Woody Allen, un lung șir de scandaluri. Cel mai răsunător este cel iscat de fiica sa adoptivă, Dylan Farrow, care l-a acuzat că a abuzat-o sexual la vârsta de 7 ani, chiar în casa mamei sale. Celebrul actor și regizor a negat cu înverșunare toate aceste acuze. Soon-Yi Previn, care a început o relație pe ascuns cu Allen, deși acesta era împreună cu mama ei adoptivă, a vorbit pentru prima dată despre scandalul sexual care îl vizează pe reputatul regizor. 

„Ceea ce i s-a întâmplat lui Woody este atât de supărăror, nedrept. Mia a profitat de mișcarea #MeToo și a defilat cu Dylan în ipostază de victimă”, a spus Soon-Yi Previn într-un articol-confesiune publicat de New Yok Magazine.

Dylan Farrow (stânga) cu mama ei adoptivă, Mia Farrow


Tânăra soție a lui Allen consideră că toată această mascaradă este opera fostei iubite a regizorului, Mia Farrow. Fosta actriță, care a avut o relație amoroasă cu regizorul între 1980 și 1992, a fost șocată când a descoperit aventura acestuia cu Soon-Yi, fiica ei adoptivă. Conform surorii lui Woody Allen, Mia Farrow a avut o ieșire nervoasă când a descoperit niște poze compromițătoare în aparatul de fotografiat: „Mi-a luat fiica, o să o iau și eu pe a lui”, ar fi declarat actrița înșelată, conform Daily Mail.

Cum s-a ajuns la scandalul sexual

Fiica de care vorbește Mia Farrow este Dylan, o fetiță abandonată în spital pe care a adoptat-o în 1985, pe când avea doar două săptămâni. La vremea respectivă, Mia era o mamă singură, recent divorțată, într-o relație ciudată cu Woody Allen. Cu trei copii adoptați și alți trei făcuți cu Andre Previn după ea, Mia Farrow spera să iasă ceva de excepție din legătura cu regizorul. În decembrie 1991, acesta a obținut în instanță dreptul de fi părinte adoptiv pentru doi dintre copiii ei, Dylan și Moses.

Un an mai târziu, în 1992, Dylan îi mărturisea mamei ei că Woody a abuzat-o sexual. La începutul acestui an, Dylan Farrow (33 de ani) a apărut într-o emisiune televizată la CBS, unde a oferit detalii cutremurătoare referitoare la abuzul la care ar fi fost supusă.

M-a instruit să mă întind pe burtă și să mă joc cu trenulețul de jucărie al fratelui meu. Iar el s-a așezat în spatele meu și, cât timp eu mă jucam cu trenul, m-a agresat sexual”, a declarat Dylan, conform Daily Mirror. Fiica adoptivă a lui Allen a mai spus că uneori tatăl ei îi cerea să urce în patul lui când acesta era în chiloți sau când ea era îmbrăcată doar în lenjerie. Woody a negat toate aceste acuzații, spunând că sunt născociri ale fostei sale iubite din perioada în care ei doi se luptau pentru custodia celor doi copii adoptați.

Dylan Farrow, la vârsta de patru ani, în brațele lui Woody Allen, tatăl adoptiv


„Mia a fost atât de volatilă. Înțeleg că a fost supărată, nu mă înțelege greșit, ea avea tot dreptul să fie furioasă. Dar ea a fost ca un canal de scurgere, a vrut să tragă totul în jos, după ea”, mărturisește Soon-Yi în interviul acordat revistei americane.

Tânăra de origine coreeană i-a luat apărarea mereu lui Woody Allen și a avut cuvinte grele la adresa mamei sale adoptive. Soon-Yi descrie în interviu comportamentul abuziv al lui Mia Farrow față de ea, din momentul în care a salvat-o de pe străzile din Coreea de Sud, la vârsta de cinci ani. 

„Nu am făcut niciodată o baie de una singură, deoarece la orfelinat era o cadă imensă, în care ne spălau pe toate în același timp. Aici, la hotelul acela coreean, era o cadă pentru o persoană și eram prea speriată să intru singură în apă. Așa că, în loc să facă ceea ce un părinte ar face pentru un copil, ea m-a aruncat pur și simplu în cadă (...) Ea a încercat să mă învețe alfabetul cu acele litere din lemn. Dacă nu pronunțam bine, uneori arunca cu acele cuburi în mine. Cine poate învăța sub o asemenea presiune?”, a mărturisit Soon-Yi pentru publicația citată.

Mia Farrow și Woody Allen, pe vremea când formau un cuplu


Mia Farrow (73 de ani) a fost căsătorită cu Frank Sinatra în perioada 1966-1968
. Au divorțat repede, din cauza neînțelegerilor dintre doi oameni de vârste total diferite (ea 21 de ani, el 50 de ani). Între 1970 și 1979 a fost căsătorită cu pianistul și compozitorul german Andre Previn. Are 14 copii, dintre care zece adoptați.

Woody Allen (82 de ani) a fost căsătorit de trei ori. În perioada 1956 - 1962 cu Harlene Susan Rosen; în perioada 1966 – 1970 cu actrița Louise Lasser; din 1997 cu Soon-Yi Previn. A mai avut relații de durată cu Mia Farrow și Deane Keaton. Are cinci copii.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni