• PRO TV
  • Sore a lansat o nouă piesă pe care o dedică iubitului ei. Cum sună "O să uit"

Sore a lansat o nouă piesă pe care o dedică iubitului ei. Cum sună "O să uit"

Sore a lansat o nouă piesă pe care o dedică iubitului ei. Cum sună "O să uit"

Sore lanseaza piesa, "O sa uit", cea mai profunda declaratie de dragoste facuta iubitului ei, Mircea.

“Am scris-o extrem de repede, într-o oră era gata. A fost genul de piesă care s-a scris de la sine, totul s-a legat ușor și natural. Inspirația pentru această piesă îmi sunt Erin și Mircea, pentru că fără ei, eu mi-aș uita și numele. Asta este de fapt, definiția iubirii adevarate, necondiționate”, povestește Sore.

Fanii artistei sunt invitați la dans, pentru ca iubirea nu se cântă doar în balade, după cum spune chiar Sore.

“Nu am vrut să o duc într-o zonă melancolică ca și sound, tocmai de aceea piesa sună ca o celebrare, e un sound optimist.”


“O să-mi uit și numele dacă nu mă strigi" este refrenul piesei scrise și compuse de Sore în studiourile HaHaHa Production și lansată de MediaPro Music, muzica fiind semnată de Sore, Șerban Cazan și Vladimir Coman Popescu.

Videoclipul este unul de imagine, filmat in Cheile Dobrogei, unde Sore este îmbrăcată într-o rochie avangardistă și cântă lânga o turma de oi. Regizorul este  Ionut Trandafir, cel cu care artista a colaborat și pentru clipul pieselor “Dintr-o mie de femei”, “Sărută-mă și taci“ și “Toate fetele” 

 

O sa uit cum e sa simt daca nu m-atingi.. ❤️ (link in bio & story). Sunt curioasa care e versul vostru preferat ???? Type down in comments ???? #soreonline #sorenuuita #osauit

A post shared by SORE (@soreonline) on


“O să uit ” este cel de-al patrulea single lansat anul acesta în care femeia are rolul principal. Primele doua piese, Dintr-o mie de femei sau "Sărută-mă și taci", adună deja peste 6 milioane de vizualizări pe youtube.

Artista a inițiat și o serie de interviuri inspirationale cu “Fete rebele”, disponibile pe propriul canal online

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni