Randi este alături de Alex și de bunica ei, mâine, la Visuri la cheie!

Randi este alături de Alex și de bunica ei, mâine, la Visuri la cheie!

Mâine, de la 20:30, la Visuri la cheie, le vom cunoaște pe Alex și pe bunica ei și vom vedea cum echipa emisiunii le va schimba destinul și le va oferi o casă superbă într-un loc în care să poată începe o nouă viață.

Pe lângă locuința construită de la zero, cele două vor avea parte de multe surprize, vor merge în vacanță și vor face cunoștință și cu unul dintre artiștii preferați ai lui Alex, Randi, alături de care vor petrece timp prețios. Artistul va cânta la pian o piesă extrem de emoționantă, Aceeași întrebare, ale cărei versuri au fost adaptate special pentru bunică și nepoata ei.

Impresionat de povestea lor și fericit că le-a putut aduce și el zâmbetul pe buze, Randi a declarat: “Visuri la cheie este o emisiune cu și despre oameni și mă bucur mult că am putut lua parte la acest proiect și am putut face o bucurie unei familii așa cum știu eu mai bine, prin muzică. Pentru mine, povestea acestei familii a fost o adevărată lecție de viață despre cum să mergi mai departe.”.

Miercurea aceasta, Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia, Ciprian Vlaicu și Valentin Ionașcu vor face totul pentru a le aduce fetei și bunicii ei bucuria în suflete și motive să creadă într-un viitor mai bun.

Visuri la Cheie - Crede în oameni!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni