• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • PRO TV lider de audienta – Drama lui Mery a sensibilizat Romania. Visuri la cheie continua sa scrie capitole frumoase in viata romanilor necajiti

PRO TV lider de audienta – Drama lui Mery a sensibilizat Romania. Visuri la cheie continua sa scrie capitole frumoase in viata romanilor necajiti

PRO TV lider de audienta – Drama lui Mery a sensibilizat Romania. Visuri la cheie continua sa scrie capitole frumoase in viata romanilor necajiti

Visurile au prins contur si in aceasta saptamana datorita lui Dragos Bucur si echipei sale. Povestea lui Mery in varsta de 8 ani a impresionat intreaga tara. Lupta continua pentru depasirea problemelor locomotorii si dorinta arzatoare a acesteia de a se juca cu copii de varsta ei a induiosat telespectatorii. 

PRO TV a fost lider de audienta si in aceasta saptamana, demonstrand ca povestile de viata impresionante si curate, precum si solidaritatea umana pot schimba destine. Aproape doua milioane de romani au trait emotia unui vis implinit pe intreg parcursul emisiunii, in intervalul 20:30 – 22:32. In minutul de aur de la 20:53 aproape 2,6 milioane de telespectatori au urmarit cu sufletul la gura impresionanta poveste.

Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a fost lider de audienta cu o cota de piata de 27.1% si 12.7 puncte de rating, fata de postul clasat pe locul doi care a obtinut un share de 10.4% si 4.9 puncte de rating.

In cadrul publicului urban, Visuri la Cheie a inregistrat 10.1 puncte de rating si o cota de piata de 18.4%, fata de 7.9 puncte de rating si 14.4% cota de piata inregistrate de postul clasat pe locul doi. 

Situatie similara si la nivel national, emisiunea difuzata de PRO TV inregistrand 10.8 puncte de rating si o cota de piata de 20.2%, urmatorul post clasat obtinand 7.7 puncte de rating si 14.3% cota de piata. 

Mery este un copil care a suferit enorm. In urma cu patru ani a fost diagnosticata cu tumora pe creier, fiind operata de urgenta. Costurile uriase ale operatiei au pus familia Mihai intr-o situatie disperata: au vandut tot ce aveau pentru a o trata pe Mery. Cele doua operatii au lasat urme adanci, fetita avand hemipareza stanga si epilepsie. 

Familia Mihai, compusa din parintii lui Mery si surioara de un an a acesteia, traia intr-o casa formata din doua camere. Din cele doua camere una singura avea soba, din acest motiv fiind singura locuibila. Tratamentul extrem de costisitor si regimul alimentar foarte strict sunt motivele pentru care familia Mihai traia la limita. 

Viata familiei Mihai s-a schimbat in bine in momentul in care caravana Visuri la Cheie a oprit in fata casei lor. Surpriza a fost pe masura, fetita bucurandu-se enorm la vederea echipei. Emotionati de bucuria simpla si sincera a fetitei, Dragos si echipa de profesionisti s-au ambitionat poate mai tare ca niciodata. Ei si-au propus sa creeze un spatiu dedicat recuperarii lui Mery si dormitoare separate pentru membrii familiei. 

Un moment inedit al emisiunii de aseara a fost si vizita lui Catalin Maruta. Alaturi de Alina si Madalina (Red Blonde), Catalin s-a furisat in curte suprinzand-o pe Mery intr-o maniera extrem de placuta. Dupa plecarea in vacanta a celor patru membrii ai familiei, Catalin si Veveritele au pus umarul la treaba. Cot la cot cu Dragos, Alina, Adela, Andrei si zecile de voluntari, ei au carat si au contribuit la constructia unui camin mai cald si mai primitor pentru Mery.

Pe parcursul lucrarilor, familia Mihai s-a relaxat intr-o vacanta, unde Mery a intalnit pentru prima oara ponei. Pe langa vizita la munte, Mery a mai avut parte de o surpriza: o zi de inot la un centru de recuperare medicala. Incantarea s-a putut citi pe chipul copilei: s-a distrat cu instructorul construind castele de jucarie, s-a jucat cu tot felul de jucarii acvatice. Surpriza a venit abia la final cand Mery a primit vestea ca va beneficia de un abonament de cateva luni la centrul specializat de recuperare. 

Cel mai coplesitor moment al intregii emisiuni a fost rugaciunea lui Mery, care la varsta de 8 ani a suferit o maturizare fortata: 

„Doamne, Te rog sa ma faci bine, sa vad cu ochisorul, sa nu mai merg cu piciorusul in ghete ortopedice, sa ma faci bine sa pot sa scriu cu manuta ca ceilalti copii. Nu mai vreau sa fiu prin spitale, sa vad cum se chinuie mami cu tati. Se simt obositi. Am obosit si eu Doamne.”

In fiecare miercuri emisiunea Visuri la cheie va prezenta povesti de viata impresionante ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnica. Dragos si echipa reusesc sa mobilizeze comunitatea pentru a renova in timp record locuintele acestora si pentru a aduce o raza de speranta pe chipurile intinate de suferinta.

Visuri la cheie - Crede in oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni