PRO TV a fost lider de audienta cu o noua poveste emotionanta marca Visuri la Cheie

PRO TV a fost lider de audienta cu o noua poveste emotionanta marca Visuri la Cheie

Dragos Bucur a mai scris un capitol frumos al celui mai tare reality show al toamnei: Adelina, o fetita de patru anisori diagnosticata cu sindromul Dravet a primit o sansa la o viata calduroasa. 

PRO TV a fost lider de audienta si in aceasta saptamana, demonstrand ca povestile de viata impresionante si curate, precum si solidaritatea umana pot schimba destine. Aproape doua milioane de romani au trait emotia unui vis implinit pe intreg parcursul emisiunii, in intervalul 20:29 – 22:33. In minutul de aur de la 20:55 aproape 2.450.000 de telespectatori au urmarit cu sufletul la gura impresionanta poveste.

Pe segmentul publicului comercial, PRO TV a fost lider de audienta cu o cota de piata de 22.5% si 10.8 puncte de rating, fata de postul clasat pe locul doi care a obtinut un share de 11.8% si 5.7 puncte de rating.

In cadrul publicului urban, Visuri la Cheie a inregistrat 9.5 puncte de rating si o cota de piata de 17%, fata de 8.5 puncte de rating si 15.3% cota de piata inregistrate de postul clasat pe locul doi. 

Situatie similara si la nivel national, emisiunea difuzata de PRO TV inregistrand 10.3 puncte de rating si o cota de piata de 18.8%, urmatorul post clasat obtinand 7.8 puncte de rating si 14.3% cota de piata. 

Adelina a fost diagnosticata la varsta de patru luni cu sindromul Dravet, o forma incurabila de epilepsie. Afectiunea debuteaza in primul an de viata si afecteaza unul din 20.000 de copii. In afara de crizele de epilepsie foarte greu de controlat, sindromul este insotit de cele mai multe ori de tulburari de dezvoltare, intarzieri in dobandirea limbajului sau instabilitate locomotorie.

Mama Adelinei a crescut-o singura, tatal parasindu-le in momentul in care fetita a fost diagnosticata cu teribila afectiune. Fara un serviciu stabil, traind doar din comenzile de textile pe care le primeste, Liliana duce o lupta continua cu sindromul Dravet. 

Ajunsi in apartamentul familiei Ion, Dragos, Adela, Alina si Andrei au depistat o multitudine de nereguli de constructie, de probleme tehnice sau de lucruri neterminate din lipsa banilor. Pe timpul vacantei celor doua, echipa Visuri la Cheie a lucrat la foc continuu pentru a realiza un camin cat mai calduros pentru micuta Adelina. Caldura este un element vital pentru fetita, crizele epileptice declansandu-se in momentul in care organismul simte lipsa acesteia. Sute de voluntari, de la copii la adulti au lucrat neincetat pentru indeplinirea unui vis atat de frumos. 

Pe parcursul celor doua saptamani, Adelina si mama ei au avut parte de momente unice in viata lor, precum o sesiune de hipoterapie - metoda de terapie cu ajutorul cailor ce este un remediu vital pentru copiii diagnosticati cu sindromul Dravet, vizita la Delfinariu si la circ.  

„Adelina este o fetita ce te impresioneaza prin  bunatatea pe care o emana. Bucuria pe care am citit-o pe chipul copilei in momentul in care a calarit, in care a mangaiat delfinii sau clipa in care si-a vazut dulapul cu jucarii este greu de descris in cuvinte”, a declarat Dragos Bucur. 

In fiecare miercuri emisiunea Visuri la cheie va prezinta povesti de viata impresionante ale unor oameni care s-au sacrificat pentru binele semenilor, dar cu care soarta nu a fost la fel de darnica. Dragos si echipa sa reusesc sa mobilizeze comunitatea pentru a renova in timp record locuintele acestora si pentru a aduce o raza de speranta in viata lor.

Visuri la cheie - Crede in oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni