Premiera la Visuri la cheie: o casa va fi daramata si construita de la zero!

Premiera la Visuri la cheie: o casa va fi daramata si construita de la zero!

Maine, echipa Visuri la cheie porneste spre implinirea unui nou vis! Pentru prima data, o casa va fi demolata si construita de la zero, in numai cateva saptamani. Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si arhitectul peisagist, Dragos Isacescu, au muncit cot la cot cu voluntarii si constructorii pentru a ajuta trei fete sa duca un trai mai bun. 

Adriana, Lorena si Mihaela au o poveste de viata dramatica. Cele trei au inceput sa infrunte greutatile mult prea devreme, au ramas fara parinti si traiesc intr-o casa distrusa. Acum cativa ani, nimic nu avea sa prevesteasca o viata trista si plina de dificultati pentru niste copii care se gandeau numai la scoala. In urma unei boli necrutatoare, fetele si-au pierdut mai intai tatal, iar dupa numai doi ani mama lor a murit in urma unui infarct. Singurul sprijin pe care il aveau Adriana, Lorena si Mihaela era bunicul lor, care s-a stins din viata anul acesta. Fetele se descurca extrem de greu, nu au niciun venit, iar singurii care le ajuta sunt vecinii. Fetita cea mica, de 9 ani, are nevoie de o operatie la inima, insa, din pacate, nu au bani pentru analizele de dinaintea operatiei. Au multe dorinte si sperante, dar cel mai mult isi doresc sa mearga la scoala, sa studieze si sa aiba o casa in care sa poata duce o viata decenta.

Pe parcursul a trei saptamani, cat va dura constructia casei, cele trei fete vor merge intr-o vacanta si vor avea parte de numeroase surprize din partea echipei Visuri la cheie. Cand vor reveni, ele vor primi cheia de la noua lor locuinta si sansa pentru o viata mai frumoasa si un viitor mai bun.

Maine, de la 20:30, telespectatorii vor vedea povestea dramatica a trei surori cu care viata a fost de multe ori dura si cum visul lor de a avea o casa noua devine realitate in timp record, numai cu ajutorul oamenilor.

Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni