• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Povestea unui vis la cheie. O mama si-a sacrificat viata pentru ca fiica ei sa poata duce o viata normala

Povestea unui vis la cheie. O mama si-a sacrificat viata pentru ca fiica ei sa poata duce o viata normala

Povestea unui vis la cheie. O mama si-a sacrificat viata pentru ca fiica ei sa poata duce o viata normala

Maria Moldoveanu a impresionat o tara intreaga cu poveste ei. Dupa ce a renuntat la cariera sportiva si viata din Bucuresti pentru ca fiica ei sa duca o viata normala, echipa emisiunii Visuri la Cheie a reusit sa o faca fericita si sa ii aranjeze casa in care locuieste. 

Visuri la cheie - in fiecare miercuri, de la 20.30, la ProTV! Crede in oameni!

Maria Moldoveanu Draghici s-a nascut in Bucuresti in urma cu 46 de ani. Este o fosta luptatoare si antrenoare de culturism si arte martiale, care de-a lungul anilor a format foarte multi copii. Femeia nu a dus o viata usoara. Trebuie sa lupte pentru viata propriei fiice. A lucrat ca operator la fostul Spital pentru Diabetici Malaxa, este divortata si are doua fetite, Iasmina de 8 ani si Ema de 6 ani.

Problemele de sanatate ale fiicei mai mari, moartea tatalui Mariei, dar si o multime de alte lucruri sunt numai cateva dintre prblemele care o fac pe Maria sa lupte in fiecare secunda din viata ei. Recent, Maria si-a pierdut tatal, iar de atunci cele 3 traiesc din alocatiile copiilor si din alocatia de ingrijire pentru Iasmina. 

Maria, o bucuresteanca, cu doi copii, intr-un sat unde nu cunoste pe nimeni, intr-o casa unde trebuia sa faca focul, sa dai de mancare la animale. Maria, ne-a povestit ca are o singura pereche de bocanci de acum 15 ani, cu care merge iarna. Nu are bani sa-si ia altii, pentru ca fetitele cresc mult mai repede si trebuie sa le ia lor tot ce au nevoie.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni