• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Povestea tânărului care și-a pierdut toată familia, și a rămas singur, a impresionat peste 1.2 milioane de oameni

Povestea tânărului care și-a pierdut toată familia, și a rămas singur, a impresionat peste 1.2 milioane de oameni

Povestea tânărului care și-a pierdut toată familia, și a rămas singur, a impresionat peste 1.2 milioane de oameni

Aseară, echipa Visuri la cheie a avut de făcut o renovare încărcată de durerea apăsătoare a unui tânăr de doar 16 ani. Dragoș și arhitecții, l-au cunoscut pe Zigmund la Biserică și de acolo au mers cu el la apartamentul care era plin de amintiri – tot ce i-a mai rămas băiatului, după ce bunicul și părinții s-au stins în doar o lună. „Din neamul meu nu mai e nimeni, am rămas singur. Am fost un copil fericit. Am fost! Că nu o să mai fie niciodată la fel”, a spus el.

Visuri la cheie a fost lider de audiență aseară, în intervalul 21:29 – 23:26, în rândul publicului național, cu vârstă cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8.3 puncte de rating și 28.1% share, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.7 puncte de rating și 19.4% share. La nivel național, peste 1.2 milioane de românii se uitau la Visuri la cheie, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:55, aproape 1.6 milioane de telespectatori se uitau la emisiune.

De data aceasta, munca echipei a fost și mai grea. Pe lângă renovare și problemele de pe șantier, Dragoș și arhitecții au trebui să țină cont de fiecare amintire din apartament și să renoveze un spațiu care înseamnă totul pentru tânărul de 16 ani. Deși le-a fost greu, au reușit să facă renovarea de vis. „Sunt super recunoscător pentru ce mi s-a întâmplat. N-am cuvinte”, le-a spus Zigmund, după ce a văzut apartamentul. 

Săptămâna viitoare, autocarul se va opri în Vâlcea, acolo unde Dragoș și echipa vor cunoaște o nouă familie. Emisiunea Visuri la cheie este disponibilă, în avans, pe VOYO

Visuri la cheie – crede în oameni

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni