• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Povestea impresionantă a doi copii care au rămas fără mamă la o vârstă fragedă. Mihai și Alexandra, crescuți de bunică

Povestea impresionantă a doi copii care au rămas fără mamă la o vârstă fragedă. Mihai și Alexandra, crescuți de bunică

Povestea impresionantă a doi copii care au rămas fără mamă la o vârstă fragedă. Mihai și Alexandra, crescuți de bunică

Echipa Visuri la Cheie a ajuns, miercuri seară, în casa unei familii care a trecut printr-o cumplită tragedie în urmă cu un an de zile. Mihai și Alexandra, un băiețel în vârstă de 10 anișori și o fetiță de 4 anișori, au rămas la o vârstă mult prea fragedă orfani de mamă. 

Mihai și Alexandra sunt crescuți de mai bine de un an de zile de bunica lor, Elena, și soțul acesteia, Florinel (nr. bunica s-a recăsătorit).  Mama lor, Andreea, a fost găsită  înjunghiată în casa în care locuia cu micuții încă de când cei doi s-au născut, principalul suspect pentru moartea ei fiind tatăl lor. 

Potrivit bunicii, tatăl lui Mihai și al Alexandrei era o persoană geloasă care i-a interzis și impus multe lucruri de-a lungul căsniciei: Când fetiță avea 3 ani, Andreea s-a decis să meargă la serviciu. Așa a schimbat vreo două locuri de muncă pentru că soțul ei mereu găsea câte un motiv și nu-i convenea ca ea să meargă la muncă. Pentru el, femeile care aveau un serviciu, nu erau ok; în concepția acestuia femeile trebuiau să stea acasă și să aibă grijă de copii. Atât. Într-un final, Andreea s-a angajat recepționeră la un hotel și a refuzat să-și părăsească și jobul asta, așa cum i-a cerut soțul. Așa se face că în urma mai multor probleme cu el, în luna aprilie 2018, Andreea a decis să se despartă de el. De atunci a început calvarul", a declarat bunica. 

În materialul de mai jos, bunica povestește cu lacrimi în ochi drama prin care cei doi copii au trecut


După ce a divorțat de soț, viața Andreei ar fi trebuit să fie complet diferită, mai liniștită, mai bună. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură complet diferită: "Andreea primea tot timpul mesaje de amenințare după diferite cartele telefonice care ulterior erau închise. I-a fost spartă casă de mai multe ori, iar bunurile casnice deteriorate ( plasmă, frigider, mașină de spălat au fost vandalizate)". 

Câteva luni mai tarziu, o veste tragică învăluia familia: "În dată de 30 septembrie 2018 am găsit-o pe Andreea moartă în bucătărie.  Văzând că nu răspunde la telefon și nimeni nu știa de ea, copiii fiind la tată în acel week end, m-am dus acasă unde am găsit-o căzută în bucătărie, fără viață, înjunghiată în abdomen".

În urma ei, au ramas doi copilași a căror viață s-a schimbat complet, nimeni nu o mai poate aduce înapoi pe mama lor. În acest moment, tatăl celor doi copii se află în arest preventiv, iar procesul în care este acuzat de moartea soției este în desfășurare.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni