• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Pepe și fetițele lui au îndeplinit Visuri la cheie. „Nu e greu să faci un copil să zâmbească”

Pepe și fetițele lui au îndeplinit Visuri la cheie. „Nu e greu să faci un copil să zâmbească”

Pepe și fetițele lui au îndeplinit Visuri la cheie. „Nu e greu să faci un copil să zâmbească”

A fost o ediție încărcată de momente care aduc fericire: joaca cu bulgări, zilele petrecute de familie la munte, unde copiii s-au simțit liberi să facă ceea ce-și doresc și, la final, întoarcerea într-o locuință complet schimbată, căreia să-i poată spune acasă.

Dragoș Bucur știe cât este de important ca cei mici să trăiască anii copilăriei, dar și ca părinții să uite, chiar și pentru câteva clipe, de greutăți. Aseară le-a făcut o surpriză Ramonei și copiilor, care, împreună cu Pepe și cele două fetițe ale sale, au petrecut o după-amiază într-un loc de joacă. Aici s-au distrat, au râs și s-au jucat. În acele momente, cu toții au uitat de orice altă preocupare.

Nu e greu să faci un copil să zâmbească când te implici, te joci cu el! Copilul va zâmbi cu siguranță. Cel mai frumos este când vezi că și părintele începe să zâmbească. Zâmbește, Ramona!”, a spus Pepe.

Într-un fel noi ne-am atins scopul, pentru că noi nu încercăm doar să refacem niște case, ci să retrezim încredere și speranță în sufletele oamenilor”, a mărturisit Dragoș Bucur.

Apartamentul în care locuiesc acum Sofia, Sebi și Ramona Bucur este un cămin primitor și călduros, care dispune de asigurare în fața evenimentelor neprevăzute. 

Continuăm să îndeplinim Visuri la cheie, iar echipa este pregătită să pornească în descoperirea unor noi povești, unor oameni cărora să le redea speranța și încrederea într-un viitor mai bun.

Vezi și VIDEO: Un apartament ca o căsuță de prințese. „Visurile se împlinesc întotdeauna”

Visuri la cheie – crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni