Pe 13 septembrie incepe sezonul patru Visuri la cheie!

Pe 13 septembrie incepe sezonul patru Visuri la cheie!

Incepand din 13 septembrie, in fiecare miercuri, de la ora 20:30, romanii vor avea parte de emotie, povesti impresionante si transformari uluitoare in sezonul patru Visuri la cheie! 

Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi strabat tara in lung si-n lat pentru a ajuta familii cu care viata a fost dura, dar care nu au incetat niciun moment sa spere si sa lupte pentru un trai mai bun si pentru a ramane unite, iar in aceasta toamna le vor prezenta telespectatorilor. 

Sezonul patru Visuri la cheie incepe pe 13 septembrie si va avea 13 editii pline de emotie. 13, un numar norocos atat pentru noi, cat si pentru familiile care merita sansa la o viata mai buna. Emisiunea revine in toamna cu renovari spectaculoase, case construite de la zero si cu povestile unor familii care pot deveni adevarate modele datorita puterii, consecventei si curajului dovedite de-a lungul timpului. Din pacate, Visuri la cheie nu poate ajuta o tara intreaga, dar poate deveni un model de urmat si cred cu tarie ca daca toti am fi mai atenti in jurul nostru, lumea ar fi un loc mai bun, deoarece intotdeauna exista cineva care are un vis sub o cheie. Trebuie doar sa vedem acest lucru si sa ajutam.”, a spus Dragos Bucur.

In aceasta toamna, Dragos Bucur si echipa sa de profesionisti le vor prezenta romanilor 13 familii frumoase carora le vor oferi locuinte complet renovate si utilate, dar si sansa la o viata mai buna.

Visuri la cheie – Crede in oameni! 


Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni