• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Părinții s-au dus, copiii au rămas alături de bunică. Șase visuri, un nou început, maine, de la 20:30, la Visuri la cheie!

Părinții s-au dus, copiii au rămas alături de bunică. Șase visuri, un nou început, maine, de la 20:30, la Visuri la cheie!

Părinții s-au dus, copiii au rămas alături de bunică. Șase visuri, un nou început, maine, de la 20:30, la Visuri la cheie!

Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia și Valentin Ionașcu vor ajunge miercurea aceasta în localitatea Cumpăna din județul Constanța și ne vor face cunoștință cu o bunică uluitoare, care, în ciuda greutăților și tragediilor, a luptat cu toate forțele pentru nepoții ei, pe care îi crește exemplar.

Cu șase ani în urmă, tatăl copiilor, fost militar, a decedat din cauza unui atac vascular cerebral, lăsând în urmă o soție și șase copii. Mama a preluat atunci toate sarcinile și i-a crescut pe cei mici, ocupându-se de ei cum a putut mai bine, chiar dacă locuiau într-o casă foarte mică, oferită de un prieten de familie. Chiar dacă aveau probleme financiare, copiii aveau rezultate foarte bune la școală, au primit burse de merit și au fost medaliați la gimnastică aerobică sau baschet. Din nefericire, anul acesta, de Paște, la numai 43 de ani s-a stins și mama, în urma unui cancer de colon. Astfel, bunica Uta a devenit în acel moment capul familiei, iar fratele cel mare, Cristian, care este încă elev, lucrează ca ajutor de ospătar în vacanțe și în weekend-uri, pentru a-și putea ajuta frații. 

Din cauză că nu aveau o locuință proprie, adecvată pentru cei mici, copiii riscau să fie luați de lângă bunica lor. Comunitatea a intervenit în acele momente grele pentru familie și în urma donațiilor primite s-a strâns o sumă de bani pentru a-și putea achiziționa o casă. Casa însă, deși spațioasă, este la gri, iar fonduri pentru a o putea mobila și utila corespunzător pentru nu mai există. Echipa Visuri la cheie le va împlini dorința, pentru a-și putea construi un viitor mai frumos într-o casă nouă. 

Mâine seară, de la 20:30, Corneliu, Adela, Cristina și Valentin vor ajunge la mare și îi vor oferi familiei Dascălu o locuință superbă, plină de lumină, culoare și foarte multă căldură.

Visuri la Cheie - Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni