• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • (P) Cum să obții despăgubiri în maximum 72 de ore de la producerea unor avarii în locuință

(P) Cum să obții despăgubiri în maximum 72 de ore de la producerea unor avarii în locuință

(P) Cum să obții despăgubiri în maximum 72 de ore de la producerea unor avarii în locuință

Micile accidente casnice dau mari bătăi de cap oricărui locatar pentru că aceste evenimente nedorite au prostul obicei de a ne surprinde când ne așteptăm mai puțin. Pentru a nu fi luat pe nepregătite e bine să închei o asigurare de locuință.

Primul pas pe care ar trebui să-l faci este să evaluezi corect riscurile pe care le presupune traiul în propria locuință. Credem că știi cel mai bine cât de predispus ești la accidente casnice, iar pentru asta trebuie să faci apel la propria memorie. De câte ori ai plecat de acasă și ai uitat robinetul de apă deschis? Cât de des uiți mâncarea pe foc și cât timp amâni să schimbi o conductă veche? Iată întrebări la care trebuie să găsești imediat răspuns, dacă vrei să eviți neplăcerile.

Și vecinii îți pot produce daune în casă, iar acesta este un lucru pe care îl poți controla mai greu. Iată de ce trebuie neapărat să ai o asigurare smart, și nici nu se putea un moment mai potrivit să vorbim de Asigurarea Locuinței cu Extraacoperiri de la Groupama Asigurări. Cu această opțiune de asigurare ai șansa de a primi despăgubiri pentru daunele provocate de tine sau de vecini în cel mult 72 de ore de la semnarea documentului de acceptare a despăgubirii.

Cum poți beneficia de despăgubiri în 72 de ore

Recuperarea prejudiciului rezultat în urma unui eveniment neașteptat este întotdeauna apreciată dacă se întâmplă repede. La Groupama ai acest avantaj dacă întrunești trei condiții: ai o asigurare de locuință valabilă, daunele rezultate sunt mai mici sau egale cu 2.000 de lei și faci constatarea singur. Nici un motiv de panică, acum e foarte simplu să determini valoarea pagubelor, fiindcă ai acces la aplicația Video Asist. Dacă aceste trei condiții sunt îndeplinite, atunci... felicitări! Vei primi banii mai repede decât te-ai fi așteptat!

În cazul micilor defecțiuni din casă (avarii la rețeaua electrică, țevi ori geamuri sparte, reparații de acoperiș etc.) un specialist trimis de asigurător intervine în cel mult o oră de la raportarea incidentului pentru a efectua reparații de urgență. Aceste lucrări nu te costă nimic. Partea interesantă e că, în situația în care specialistul întârzie, vei fi recompensat cu un card cadou în valoarea de 100 de lei, pe care poți să-l folosești la cumpărături pe un cunoscut magazin online din România.

Asta nu e tot. Asigurătorul îți va deconta eventualele cheltuieli cu locuința temporară, în cazul în care nu mai poți locui în casa ta în urma unui eveniment acoperit de poliță. Dacă avaria din locuința ta îi afectează și pe vecini, indiferent în ce manieră, componenta de răspundere civilă a asigurării îți garantează bune relații cu aceștia și după incident.  

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni