Omid Ghannadi se alatura echipei Visuri la cheie!

Omid Ghannadi se alatura echipei Visuri la cheie!

Omid Ghannadi se alaturi Adelei Parvu – designer de interior, Alinei Vilcu - arhitect si lui Dragos Bucur in echipa Visuri la cheie!

Arhitectul, in varsta de 30 de ani, are o vasta experienta in domeniu si este unul dintre cei mai apreciati tineri arhitecti-designeri de la noi din tara. Cu o pasiune nemarginita pentru design si un interes deosebit pentru caracterul uman, Omid a gasit in aceasta arta cel mai bun mod de a-si exprima personalitatea.

A absolvit facultatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti si a inceput practica in 2008. Stilul lui, cu influente orientale si europene, poate fi usor recunoscut prin amestecul inedit de materiale, culori si texturi, prin care creeaza un limbaj specific pentru fiecare spatiu.

In primele doua sezoane Visuri la cheie, Adela Parvu, Alina Vilcu si Andrei Samoil, impreuna cu Dragos Bucur, au reusit sa aduca bucuria in vietile oamenilor, carora le-au renovat si construit 15 locuinte.

Pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii, Adela, Alina, Omid si Dragos Bucur vor merge prin tara pentru a le schimba destinele unor oameni cu care viata a fost dura. 

Incantat de acest proiect, Omid Ghannadi a declarat: ”De cand mi-am inceput activitatea in acest domeniu minunat, mi-am dorit sa imi folosesc cunostintele profesionale in zona sociala. Intamplarea a facut sa am aceasta oportunitate extraordinara si, astfel, sa imi pot incepe drumul mai concret in aceasta directie. Vad emisiunea Visuri la cheie ca o provocare, dar si o experienta valoroasa pe care nu o poti avea decat in acest context. imi doresc ca fiecare clipa din munca mea sa fie in totalitate in folosul oamenilor care au nevoie, frumosul pe care-l vedem in meseria noastra sa fie o unealta pentru a le face acestora viata mai usoara. As vrea ca tristetea din ochii lor sa se transforme in fericire.”.

Caravana Visuri la cheie porneste astazi, iar echipa emisiunii este pregatita sa faca cunostinta cu oameni frumosi, carora sa le aduca fericirea in suflete si in locuinte.

Visuri la Cheie - Crede in oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni