Visuri la cheie
CREDE IN OAMENI

Visuri la cheie

Vom schimba destine, vom readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de lacrimi... vom oferi speranță!

Vezi ultima stire

Omid Ghannadi se alatura echipei Visuri la cheie!

19 Mai 2016, 12:22

	Omid Ghannadi se alatura echipei Visuri la cheie!

Omid Ghannadi se alaturi Adelei Parvu – designer de interior, Alinei Vilcu - arhitect si lui Dragos Bucur in echipa Visuri la cheie!

Arhitectul, in varsta de 30 de ani, are o vasta experienta in domeniu si este unul dintre cei mai apreciati tineri arhitecti-designeri de la noi din tara. Cu o pasiune nemarginita pentru design si un interes deosebit pentru caracterul uman, Omid a gasit in aceasta arta cel mai bun mod de a-si exprima personalitatea.

A absolvit facultatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti si a inceput practica in 2008. Stilul lui, cu influente orientale si europene, poate fi usor recunoscut prin amestecul inedit de materiale, culori si texturi, prin care creeaza un limbaj specific pentru fiecare spatiu.

In primele doua sezoane Visuri la cheie, Adela Parvu, Alina Vilcu si Andrei Samoil, impreuna cu Dragos Bucur, au reusit sa aduca bucuria in vietile oamenilor, carora le-au renovat si construit 15 locuinte.Pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii, Adela, Alina, Omid si Dragos Bucur vor merge prin tara pentru a le schimba destinele unor oameni cu care viata a fost dura. 

Incantat de acest proiect, Omid Ghannadi a declarat: ”De cand mi-am inceput activitatea in acest domeniu minunat, mi-am dorit sa imi folosesc cunostintele profesionale in zona sociala. Intamplarea a facut sa am aceasta oportunitate extraordinara si, astfel, sa imi pot incepe drumul mai concret in aceasta directie. Vad emisiunea Visuri la cheie ca o provocare, dar si o experienta valoroasa pe care nu o poti avea decat in acest context. imi doresc ca fiecare clipa din munca mea sa fie in totalitate in folosul oamenilor care au nevoie, frumosul pe care-l vedem in meseria noastra sa fie o unealta pentru a le face acestora viata mai usoara. As vrea ca tristetea din ochii lor sa se transforme in fericire.”.

Caravana Visuri la cheie porneste astazi, iar echipa emisiunii este pregatita sa faca cunostinta cu oameni frumosi, carora sa le aduca fericirea in suflete si in locuinte.

Visuri la Cheie - Crede in oameni!

FULLSCREEN
Omid Ghannadi se alatura echipei Visuri la cheie!
  • /

Alte Video

Adauga comentariu:

bisi rebeca emanuela (2018-02-09 02:46:07)
Buna seara am 22de ani si am si 2 copii noii nu avem unde sta noii nu aven casa si daca ne puteți ajuta as fi foarte fericita dar nu pentru mine pentru copilașii...
Patranjan Danieta (2017-11-05 17:54:09)
Va urmaresc cu multa placere dar si cu lacrimi.Santeti oameni deosebiti dar si talentati....
Dudi daniel (2017-10-30 10:36:07)
Vreau sa ma ajutați sa fac casa...
Dudi daniel (2017-10-30 10:35:07)
Vreau sa ma ajutați sa fac casa...
Cecilia (2016-09-14 20:22:49)
Imi place emisiunea, imi place echipa si sunt de fiecare data la fel de emotionata ca cei pe care ii ajutati. Felicitări si succes in noul sezon.
Năstase Iuliana (2016-08-09 14:03:06)
Va rog frumos sami confirmați da ca ați primit un mail de la liliananastase60@*********
Năstase Iuliana (2016-08-09 14:01:44)
Va rog frumos sami confirmați da ca ați primit un mail de la liliananastase60@*********
Andrei Adriana Elena (2016-07-28 12:07:40)
Bună seara doresc sa înscriu în cadrul emisiunii dvs. o familie din Voluntari județul Ilfov,tatăl a murit de cancer anul trecut la vârsta de 35 de ani,mama in varsta de 27 ani a rămas sa crească 2 fetițe de 7 și 10 ani și sa o îngrijească pe soacra ei care suferă de schizofrenie paranoita,nu se descurca cu bani au rămas cu foarte multe datorii după moartea tatălui și casa mai are puțin și cade pe ei.Va rog din suflet sa îi ajutați măcar pentru viitorul fetitelor.Nr meu de tel:0760101055.Va multumesc
Dana (2016-07-18 23:34:50)
Bună,Mă numesc Dana,Raionul Nisporeni,Satul Zberoaia strada saracuta,suntem 5 în familie,suntem 3 surori mama si tata dar el este plecat in strainatate cu munca si ne vedem dupa 3/4 luni pe an,am 14 ani si mai am inca 2 surori mai mici ; 13 ani , si cea mai mica 11 luni, parintii nostri nu au posibilitatea sa amenajeze casa,foarte mult ne dorim sa petrecem vara undeva in vacanta dar nu avem destui bani pentru a pleca la odihna citeva lucruri facute prin casa dar neterminate soarecii fac noaptea zgomot si va rog daca aveti posibilitatea ajutatine si pe noi dormim surorile toate pe un pat micut cind vine tati acasa deoarece nu prea avem locuri dormitoare ne dorim foarte mult sa avem fiecare camera lui obiectele lui hainele rudele ne mai ajuta ne place sa facem **** de mici mici visam sa devenim modele va rugam niciodata nu am sarbatorit ziua de nastere acasa nu avem loc si nu avem baie nu avem bucatarie avem doar sperante traim cu ele va rog ajutatine si noua familia vrem sa dispara toti gindacii sobolanii si soarecii speram din tot sufletul sa ajungeti si la noi telefon fix: 026459663 mulțumim!:3
Vicol Ionela Brînduș (2016-07-14 12:57:09)
Buna ziua , se poate sa ajutați o familie fi județul Vaslui care are 8 copii si stau intr-o casa cu 2camere , părinți nu au posibilitate sa amenajeze locuința pt a le oferi un trai decent , locuiesc toți copii intr-o camera fete si băieți la grămada . Sper sa puteți face ceva si pt ei o zi frumoasa va doresc