• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • O poveste de viata extraordinara si o dorinta pe cale sa se indeplineasca. Echipa "Visuri la Cheie" a transformat o locuinta distrusa intr-o casa perfecta

O poveste de viata extraordinara si o dorinta pe cale sa se indeplineasca. Echipa "Visuri la Cheie" a transformat o locuinta distrusa intr-o casa perfecta

O poveste de viata extraordinara si o dorinta pe cale sa se indeplineasca. Echipa "Visuri la Cheie" a transformat o locuinta distrusa intr-o casa perfecta

Emisiunea care schimba destinele unor familii greu incercate de viata, Visuri la cheie, a revenit miercuri, la Pro TV, de la ora 20:30, cu cel de-al treilea sezon!

Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu, Omid Ghannadi si Dragos Isacescu le-au prezentat telespectatorilor o poveste impresionanta a unor oameni deosebiti, care merita sansa la un trai mai bun.

In prima editie a celui de-al treilea sezon Visuri la Cheie am facut cunostinta cu familia Anton, din localitatea Calinesti, judetul Arges. 

Bogdan si Cristina erau doi tineri fericiti, care visau sa isi construiasca o locuinta, numai ca un accident regretabil le-a schimbat complet drumul, dar nu si dorinta. Barbatul se ocupa de renovarea casei, insa, in octombrie 2013, cand lucra la acoperis, s-a produs un accident. 

Emisiunea "Visuri la Cheie" este si pe www.voyo.ro!


"Sotul meu lucra la acoperisul casei si intr-o clipa a alunecat si a cazut de pe scara in cap, avand fractura de coloana cervicala si sectiune medulara completa. Nu a mai putut sa se miste, nu mai simtea nimic, dar era constient si isi putea misca numai ochii.", a povestit Cristina cu lacrimi in ochi.

Au urmat luni intregi de recuperare, au aparut si mici imbunatatiri in starea de sanatate a lui Bogdan, insa are in permanenta nevoie de ingrijire. Pentru a putea sta cu el, Cristina a renuntat la serviciu, iar banii abia le ajung. 

"Este o povara pentru el, pentru ca nu mai poate face nimic, as vrea sa pot face eu mai mult, sa le pot oferi lui si fiului nostru o casa decenta.", a adaugat ea.

Cei doi au impreuna un baietel si lupta in fiecare zi pentru visul lor de a avea o locuinta si un trai decent si de a-i oferi celui mic un viitor frumos, fara griji. Echipa Visuri la cheie a mers la ei pentru a le transforma visul in realitate si, in timp ce casa le-a fost renovata, cei trei au mers intr-o vacanta de neuitat si au avut parte de momente extraordinare.

Romanii au aflat povestea cutremuratoare a familiei Anton, si au vazut cum destinul acesteia incepe sa se schimbe si cum cel mai mare vis al lor, acela de a avea o locuinta noua, complet utilata, a devenit realitate cu ajutorul oamenilor.

Visuri la cheie – Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la Pro TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni