• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • O casa renovata si sansa la o viata mai buna! Echipa "Visuri la cheie" a adus din nou speranta

O casa renovata si sansa la o viata mai buna! Echipa "Visuri la cheie" a adus din nou speranta

O casa renovata si sansa la o viata mai buna! Echipa "Visuri la cheie" a adus din nou speranta

Echipa "Visuri la cheie" a implinit un nou vis! Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu, Andrei Samoil si arhitectul peisagist Dragos Isacescu au ramas de data aceasta in Bucuresti si au facut cunostinta cu membrii familiei Ilioaica. 

Drama in familia Ilioaica a inceput atunci cand Stefan s-a nascut prematur si a fost nevoit sa stea o perioada indelungata la incubator. Vederea lui a fost grav afectata de lumina puternica, cauzandu-i leziuni, care, in final, au dus la orbire. 

Parintii au renuntat la tot ce aveau pentru a putea plati operatiile si tratamentele fiului lor. In ciuda problemei de sanatate, Stefan este un exemplu, nu doar pentru familia sa, ci pentru toti cei care il cunosc. Are o vointa de fier, este puternic, sigur pe el, merge la un liceu normal unde are rezultate remarcabile si este olimpic la informatica.

Pe parcursul celor doua saptamani in care echipa "Visuri la cheie" a renovat complet casa familiei Ilioaica, cei cinci membri au pleca in vacanta, iar atunci cand s-au intors nu au primit doar o casa complet renovata, ci si sansa la o viata mai buna.

 

Visuri la Cheie - Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni