• PRO TV
  • Nu s-a mai barbierit de ani de zile. Reactia mamei cand intra in casa si ii vede noul look - WOW

Nu s-a mai barbierit de ani de zile. Reactia mamei cand intra in casa si ii vede noul look - WOW

Nu s-a mai barbierit de ani de zile. Reactia mamei cand intra in casa si ii vede noul look - WOW

Cand vrem sa facem un gest dragut fata de personele apropiate noua ne dorim sa le surprindem cu ceva pe care sa il tina minte toata viata!

De data aceasta, in filmuletul de mai jos este vorba despre un barbat care s-a gandit sa isi surprinda mama si sa isi rada barba voluminoasa pe care o purta de ani de zile. In timp ce mama avea o nemultumire de cand fiul ei isi lasase barba sa creasca, barbatul se simtea foarte bine in pielea lui.

Cand a decis sa se barbiereasca, barbatul si-a fat seama ca ii face mamei sale o surpriza extrem de placuta si a intrat in baie pentru a pune in aplicare planul barbieritul. A amplasat o camera de luat vederi in spatele sau si a inceput sa isi rada barba progresiv, admirand pas cu pas ce mai ramanea din barba sa.

Dupa ce a terminat operatiunea, barbatul s-a dus in bucatarie, unde stia ca va intra mama sa dupa ce se va intoarce de la cumparaturi. In momentul in care si-a vazut fiul, prima reactie a fost sa creada ca un barbat i-a invadat bucataria, dar dupa cateva secunde si-a dat seama ca fiul sau a adoptat un look care ii era pe plac. 

Reactia ei este geniala!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni