• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Miercuri seară, românii au fost impresionați de povestea lui Eduard Barbu! Emisiunea Visuri la cheie, lider de audiență!

Miercuri seară, românii au fost impresionați de povestea lui Eduard Barbu! Emisiunea Visuri la cheie, lider de audiență!

Miercuri seară, românii au fost impresionați de povestea lui Eduard Barbu! Emisiunea Visuri la cheie, lider de audiență!

Aseară, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Valentin Ionașcu au ajuns în Campulung și au îndeplinit visul unei familii greu încercate de viață în care fiecare membru își duce boala.

Echipa Visuri la cheie a reușit să aducă zâmbete pe chipurile lor și le-a dat speranță într-un un viitor senin.

Emisiunea Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.3 puncte de rating și 28% share pe segmentul publicului comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 5.3 puncte de rating și 14.4% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproape 1.4 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:55, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor aproximativ 1.7 milioane de români.  

Familia Barbu a fost o provocare pentru arhitecții Visuri la cheie care au încercat să le facă celor trei casa visurilor, casă care sa fie, în primul rând, confortabilă și accesibilă pentru micuțul Eduard. 

Valentin a creat chiar în holul de la intrare imaginea familiei unite și fericite, așa cum a văzut-o el prima dată, în curte. În spațiul comun, Cristina a redat un decor viu și colorat, dar a ținut cont și de nevoile lui Eduard și a lăsat loc generos pentru ca băiatul să se poată mișca cu ușurință în scaunul rulant. Adevărata provocare a fost pentru Alina care a amenajat camera băiatului și a gândit o încăpere accesibilă în care acesta să se poată descurca fără ajutor. 

Arhitecții au ținut cont să amplaseze toate elementele din casă astfel încat, din scaunul cu rotile, băiatul, să ajungă la tot ce are nevoie. Au lăsat în urmă un cămin care asigură tot confortul pentru ca Eduard să se descurce singur în orice situație.

Miercurea viitoare, de la 20:30, Dragos, Cristina, Alina și Valentin ajung în Călinești și vor cunoaște povestea familiei Vasilescu.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni