Visuri la cheie
CREDE IN OAMENI

Visuri la cheie

Vom schimba destine, vom readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de lacrimi... vom oferi speranță!

Vezi ultima stire

ASTAZI, echipa Visuri la cheie ii va implini visul unei bunici care a luptat toata viata pentru familia ei

05 Decembrie 2017, 13:13

	ASTAZI, echipa Visuri la cheie ii va implini visul unei bunici care a luptat toata viata pentru familia ei

Cei trei membri ai familiei Manaila, Lenuta - mama, Catalin - fiul ei, si Ecaterina - bunica, sunt extrem de uniti si lupta pentru a ramane impreuna, indiferent de greutatile prin care trec zi de zi. Miercuri, echipa Visuri la cheie le va oferi acestora locuinta la care au visat toata viata si de care au mare nevoie.

Ecaterina are noua copii, dintre care doar sapte traiesc. Toti fratii Lenutei au locuinte si familii, insa ea a ramas alaturi de mama ei si de fiul ei in casa parinteasca. Pana acum trei luni, bunica impreuna cu fiica ei si nepotul locuiau intr-o casuta mica din paianta, in care, din cauza vechimii, incepuse sa ploua. Pentru ca resursele financiare le sunt limitate, nu au putut face reparatii, iar Lenuta s-a imprumutat ca sa poata cumpara materialele de constructie necesare. Ulterior, a plecat in Anglia sa lucreze pentru a achita toate datoriile. Situatia s-a complicat pentru familia Manaila, deoarece locuinta a ars din temelii in vara aceasta, insa din fericire nimeni nu era in casa in acel moment. 

Dupa acest eveniment nefericit, Lenuta a revenit in tara pentru a fi alaturi de mama si de copilul ei, iar acum toti trei locuiesc la una dintre surorile ei. Pentru ca familia este extrem de unita, fiii Ecaterinei si comunitatea din sat au intervenit si incearca sa reconstruiasca locuinta. Au reusit de curand sa monteze acoperisul.

Cea mai mare dorinta a lor este sa aiba o casa in care sa poata duce o viata normala, iar Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi vor transforma acest vis in realitate, maine, in ultima editie din sezonul patru Visuri la cheie.Visuri la cheie – Crede in oameni!

FULLSCREEN
MIERCURI, echipa Visuri la cheie ii va implini visul unei bunici care a luptat toata viata pentru familia ei
  • /

Alte Video

Adauga comentariu:

Poszet florin (2017-12-11 10:07:32)
Buna am dori daca se poate am vrea un ajutor de se poate suntem o familie saraca stam intrun casa bunici nevestei bunica a murit iar casa ie foarte rea si bunica are un baiat doar ie betiv si nu ne ajuta cu nimic ieu mam dus in ungaria sa lucru dar nu prea am primit bani si ne bucuram ca ne putem intre tinem nam putut renova casa ie foarte veche si avem patru copii si nu stim dela cine sa cerem ajutor daca cineva ne poate ajuta va rugam pentru copii va rugam foarte frumos va multumim...
gustea gabriela (2017-12-06 12:18:00)
Buna...
a (2017-12-05 17:47:04)
aa...