• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Micuta Delia are acum o camera numai a ei, unde se poate recupera dupa urmatoarea operatie

Micuta Delia are acum o camera numai a ei, unde se poate recupera dupa urmatoarea operatie

Micuta Delia are acum o camera numai a ei, unde se poate recupera dupa urmatoarea operatie

Cei patru membri ai familiei Dumitrascu, parintii, Raducu si Adriana, si cei doi copii, Delia si Stefan, au primit vizita echipei Visuri la cheie, care le-a implinit dorinta de a avea o locuinta complet renovata, un loc in care vor putea uita de griji si vor putea sa duca o viata fericita. 

Familia a trait timp de 13 ani cu chirie si a visat dintotdeauna sa aiba locuinta proprie. 

Anul trecut au reusit sa cumpere un apartament, insa pana la interventia Echipei Visuri la Cheie cei patru au continuat sa traiasca cu chirie intr-un spatiu extrem de mic, deoarece nu isi permiteau sa aduca imbunatatiri casei achizitionate. 




 


Din pacate, fetita, Delia, sufera de o boala rara, distrofie a oaselor, boala care nu se vindeca, ba mai mult, starea ei de sanatate se poate inrautati de la un an la altul. 

Toate resursele financiare ale parintilor sunt directionate catre tratamente costisitoare si interventii chirurgicale pentru cea mica. 

Stefan, mezinul familiei, practica luptele greco-romane si a început deja sa aiba rezultate. Ambii copii sunt extrem de veseli si studiosi, iar parintii fac totul pentru ei, sa nu le lipseasca nimic si sa duca o viata normala. 

Toti patru au visat la noul apartament deoarece Delia are mare nevoie de o camera numai a ei, mai ales ca dupa urmatoarea operatie va trebui sa stea in pat doua luni. Parintii si-au dorit ca in dormitorul ei sa aiba si accesoriile care sa o ajute la kinetoterapie.

Echipa Visuri la cheie i-a oferit familiei Dumitrascu o transformare spectaculoasa a apartamentului acesteia si toate elementele care ii sunt atat de necesare pentru un trai mai bun.




Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni