• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • VIDEO GENIAL. Isterie generala la Romanii au talent! Sute de oameni au izbucnit instantaneu in ras cand i-au vazut talentul

VIDEO GENIAL. Isterie generala la Romanii au talent! Sute de oameni au izbucnit instantaneu in ras cand i-au vazut talentul

<span style="color:#f00;">VIDEO GENIAL.</span> Isterie generala la Romanii au talent! Sute de oameni <span style="color:#f00;">au izbucnit instantaneu in ras</span> cand i-au vazut talentul

Inainte sa afle verdictul juriului, concurentul le-a marturisit ca a avut un vis, din care a aflat ca nu merge mai departe in semifinale.

"Aoleu, tu chiar te distrai, iti placea! Aoleu, amandoi va distrati!” le-a spus Mihai Petre colegilor lui, in timp ce revedeau imaginile de la preselectii. “Voi sunteti seriosi?” “Eu sigur nu sunt serios” a raspuns Andi Moisescu.

Decizia lor a fost pana la urma ca momentul sa mearga mai departe, iar Marian Florea a fost extrem de surprins cand a aflat ca se numara printre cei alesi. "Mi-am mai pierdut din entuziasm... sunt cam pierdut in spatiu" le-a spus el lui Pavel Bartos si lui Smiley.
 

Talentul meu e limba engleza” a declarat cu inocenta la preselectiile “Romanii au talent” Marian Florea, 28 de ani, agent de curatenie.

Trebuie sa revezi "Rose of America" si maneaua tradusa in engleza. Iar dedicatia concurentului pentru Mihai Petre a provocat o adevarata explozie de rasete in sala:


    

Marian Florea a trecut in semifinalele de la Romanii au talent si il vom vedea vinerea aceasta. Vezi aici lista completa a semifinalistilor.

Facebook.com/Romaniiautalent

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni