• PRO TV
  • Mama ei a fost cea mai sexy actrita din generatia sa, iar ea ar vrea sa ii calce pe urme. Cum arata fiica cea mare a lui Demi Moore

Mama ei a fost cea mai sexy actrita din generatia sa, iar ea ar vrea sa ii calce pe urme. Cum arata fiica cea mare a lui Demi Moore

Mama ei a fost cea mai sexy actrita din generatia sa, iar ea ar vrea sa ii calce pe urme. Cum arata fiica cea mare a lui Demi Moore

Rumer Willis, fiica cea mai mare a lui Demi Moore si a lui Bruce Willis, este departe a a atinge popularitatea parintilor sai ultra celebri, insa incet, incet, reuseste sa ii faca un nume in showbizul american. Desi si-a dorit o cariera de actrita, Rumer a impresionat mai mult cu talentele sale de dansatoare.

Rumer Willis a facut senzatie in 2015 in urma participarii sale la o emisiune tv de dans, in genul Dansez pentru tine, unde a dovedit ca este o artista innascuta.

Pe langa faptul ca a aratat ca danseaza ca o adevarata profesionista, Rumer a si dobandit o silueta de senzatie in urma antrenamentelor dure si lungi pe care le-a facut pentru show-ul tv. In final, fiica lui Demi a iesit castigatoare.

La cea mai recenta aparitie publica, Rumer si-a etalat silueta sculptata in urma concursului de dans intr-o little black dress.

Ca si celelalte doua surori ale sale, Rumer este o persoana destul de dezinhibata, care isi expune fara pudoare trupul pe retelele de socializare. Actrita se mandreste cu silueta ei, care nu a fost insa intotdeauna atat de supla.

 

Willis Sister Christmas Card '2015 ☃☃❄️☃☃

O fotografie postată de Rumer Willis (@ruelarue) pe

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni