Mâine de la ora 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge în localitatea Micești!

Mâine de la ora 20:30, echipa Visuri la cheie ajunge în localitatea Micești!

O familie care își dedică timpul pentru a ajuta alți oameni primește miercuri șansa la o viață mai bună!

Miercurea aceasta, de la 20:30, în cea de-a doua ediție Visuri la cheie, echipa emisiunii ajunge în localitatea Micești, județul Argeș, pentru a schimba destinul familiei Dinuță. Alexandru - tatăl, Ileana - mama, și cei doi copii, Alexandru și Adrian, în ciuda condițiilor grele de viață nu au încetat să vină în sprijinul oamenilor, al celor care au nevoie de ajutor.


Tatăl s-a născut cu o boală genetică, rahitism vitamino-rezistent, din cauza căreia oasele i s-au deformat sub propria greutate. Bărbatul a fost operat de mai multe ori la ambele picioare, însă rezultatele au întârziat să apară și din această cauza mersul i-a fost mult îngreunat. Cu toate acestea, Alexandru continuă să muncească și se bucură de familia lui, de care este mândru: ”Ileana, soția mea, este cea care mi-a dăruit încredere în mine, mi-a oferit sprijinul de care aveam atâta nevoie și mi-a dăruit, ceea ce eu consider că este foarte important, o familie frumoasă cu doi copii minunați.”

Atât el, cât și Ileana lucrează la Asociația de sprijin a copiilor cu handicap fizic din România, filiala Argeș. ”Ne place foarte mult ceea ce facem, pentru că suntem lângă oameni și așa reușim să ne educăm și copiii într-un spirit civic.”, spune Alexandru despre munca pe care el și soția lui o fac.

Mâine, de la 20:30, Corneliu Ulici, Adela Pârvu, Cristina Joia și Valentin Ionașcu ne vor face cunoștință cu o familie extraordinară, care reprezintă un adevărat model de ambiție și altruism. Deși viața a fost dură cu ei, nu au încetat niciun moment să zâmbească și să-i ajute pe ceilalți. Echipa Visuri la cheie le va renova complet locuința, însă le va da și motive să creadă într-un viitor mai bun.

Visuri la Cheie - Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni