Mai sunt doar doua zile pana la startul celui de-al doilea sezon "Visuri la cheie"!

Mai sunt doar doua zile pana la startul celui de-al doilea sezon "Visuri la cheie"!

Dupa ce a strabatut mii de kilometri prin tara si a petrecut sute de ore lucrand la renovarea caselor si punand in practica zeci de idei creative, echipa Visuri la cheie revine miercuri, 23 septembrie, de la 20:30, in cel de-al doilea sezon al emisiunii care a schimbat destinele romanilor, numai la PRO TV.

Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu si Andrei Samoil, impreuna cu arhitectul peisagist Dragos Isacescu, au avut o vara incarcata, plina de provocari si termene limita pentru realizarea cazurilor de la Visuri la cheie si indeplinirea visurilor unor oameni cu care soarta a fost dura.

Fiecare editie a emisiunii inseamna o noua provocare pentru cei cinci si o noua ocazie sa faca oameni fericiti, iar bucuria de pe chipul acestora in momentul in care intra in noua lor locuinta, le ofera energie si satisfactie.

Sute de voluntari se alatura echipei pentru fiecare renovare in timp record si se implica in tot ceea ce inseamna acest amplu proces. Rezultatul final este intotdeauna surprinzator, iar reactiile si emotiile transmise de membrii familiilor prezentate in cadrul emisiunii reprezinta cea mai buna rasplata pe care echipa Visuri la cheie o poate primi pentru munca depusa.

“Miercuri incepem sezonul doi Visuri la cheie. Emotiile sunt mari, dar bucuria pe care am reusit sa le-o aducem unor oameni incercati de viata este nemarginita. Romanii vor cunoaste incepand de saptamana aceasta niste oameni frumosi, curajosi, care nu au incetat niciodata sa lupte. Povestile acestui sezon sunt impresionante si extrem de emotionante. Suntem bucurosi ca am respectat de fiecare data termenele limita si am reusit sa contribuim la fericirea acestor oameni extraordinari.”, a declarat Dragos Bucur.

Incepand de miercuri, 23 septembrie, de la ora 20:30, telespectatorii vor asista la renovarea unor case in timp record si, in acelasi timp, la schimbarea unor destine.

Visuri la cheie – Crede in oameni! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni