• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Laura Boghiu, arhitect Visuri la cheie: ”Dau cu mătura, șterg și praful să văd proiectul finalizat mai repede”

Laura Boghiu, arhitect Visuri la cheie: ”Dau cu mătura, șterg și praful să văd proiectul finalizat mai repede”

Laura Boghiu, arhitect Visuri la cheie: ”Dau cu mătura, șterg și praful să văd proiectul finalizat mai repede”

Laura Boghiu (31 de ani) este cel mai tânăr membru al echipei Visuri la cheie. 

Încă de la vârsta de 21 de ani, Laura a avut primul ei proiect. Cu hotărâre și multă pasiune, tânăra a reușit să-și construiască o carieră încă de pe vremea în care era studentă la Facultatea de Arhitectură. Acum are propria afacere, împreuna cu sora ei și și-a lăsat amprenta în multe locații cunoscute din Capitală.

Citește și: "Visuri la cheie" ajunge la o familie care trece printr-o suferință cumplită: o boală cruntă a lăsat doi copii fără mamă

Deși este o tânără cochetă, pe care, la prima vedere, mulți o consideră doar o copilă, Laura reușește să impună respect. Își ia casca în mână, merge pe șantier și supraveghează atent toate proiectele pe care le coordonează.

Recunoaște sincer că, în această meserie, daca vrei să reușești, faci anumite sacrificii. Nu prea are timp de viața personală și muncește non-stop , dar acest lucru nu o deranjează pentru că iubește ceea ce face. Se lasă condusă de inspirație și de foarte multe ori se trezește în miez de noapte sau se culcă în zori, pentru că vrea să termine un proiect: „Nu vreau să sting calculatorul până când nu văd proiectul finalizat. Dacă mă apuc de ceva trebuie să termin. Inspirația nu vine la program, iar când simt că sunt pregatită să fac ceva, duc totul la bun sfârșit. M-am dedicat total muncii pe care o fac. Pentru mine este un stil de viață, este pasiunea mea. Când faci ceva cu pasiune, nu ai regrete”. 

Laura Boghiu: ”Simt că am lăsat o bucată din sufletul meu în fiecare cameră amenajată”

Emisiunea Visuri la cheie este o adevărată provocare pentru ea. Nu se poate consulta cu beneficiarii și, ca totul să iasă perfect, trebuie să se pună în pielea lor pentru fiecare colțișor pe care vrea să-l amenajeze. Are la dispoziție doar câteva ore să cunoască familia căreia îi va îndepli visul și asta o face să-și exploateze creativitatea la maximum.

Nu se dă în lături de la nimic și, așa cum spune chiar ea: „Dau și cu mătura și șterg și praful ca să văd proiectul finalizat mai repede, îmi place să mă implic până la capăt și vreau ca rezultatul să le placă și lor, dar și mie. Simt că am lăsat o bucată din sufletul meu în fiecare cameră amenajată în cadrul acestui proiect. Este diferit de orice alt proiect la care am lucrat până acum. Este vorba de visul unor oameni, pe care ajungi să-i îndrăgești în doar câteva ore. Ducem o parte din povestea acestor oameni în sufletul nostru, iar prin renovări și noi facem parte din viața și sufletele lor.” 

Pe Laura o puteți vedea miercuri, de la 20:30, în emisiunea Visuri la cheie, acolo unde muncește, împreună cu Dragoș Bucur, Cristina Joia, Alina Vîlcu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu, pentru a aduce zâmbetul pe buzele unor oameni greu încercați de viață.

 

Vezi și: "Visuri la cheie" schimbă destinele oamenilor



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni