• PRO TV
  • Kylie Jenner a sters toate pozele fiicele ei de pe Instagram. Care e motivul din spatele deciziei starletei

Kylie Jenner a sters toate pozele fiicele ei de pe Instagram. Care e motivul din spatele deciziei starletei

Kylie Jenner a sters toate pozele fiicele ei de pe Instagram. Care e motivul din spatele deciziei starletei

Fanii vedetei TV au constatat ca ea si-a sters in ultimele ore toate fotografiile cu micuta Stormi.

Desi si-a tinut sarcina secreta timp de 9 luni, Kylie a devenit, in ultima vreme, foarte pasionata de publicat fotografii cu fetita ei pe Instagram. Acum, insa, starleta a sters in doar cateva ore toate pozele si filmuletele pe care le publicase cu Stormi. 

Potrivit presei TMZ, motivul ar putea fi uriasul tavalug iscat in social media din urma cu cateva luni, atunci cand toti internautii au remarcat ca micuta Stormi seamana mai mult cu bodyguard-ul vedetei si aproape deloc cu tatal ei, Travis Scott. 

Pe de alta parte, The Sun, care citeaza surse anonime din anturajul vedetei, scrie ca motivul real ar fi ca vedeta ar fi primit mesaje de la mai multe persoane necunoscute care - aparent - planuiesc sa o rapeasca pe Stormi.

Prin urmare, potrivit acelorasi surse, Kylie si-ar fi intarit echipa de securitate si urmatorul pas fires a fost sa stearga si fotografiile cu Stormi din social media, pentru a ii proteja micutei pe viitor identitatea.

 

dropped all new reds on KylieCosmetics.com .. I’m wearing ALL NIGHTER today ???? go check em out @kyliecosmetics

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on


Kylie Jenner este cea mai tanara dintre surorile Kardashian-Jenner si a devenit cunoscuta publicului prin seria TV "Keeping Up with the Kardashians", alaturi de surorile ei Kendall, Kourtney, Kim si Khloé.
 
Kylie Jenner este foarte activa in social media si si-a creat propriul brand de make-up. Ea este fiica lui Caitlyn Jenner si a lui Kris Jenner.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni