Visuri la cheie
CREDE IN OAMENI

Visuri la cheie

Vom schimba destine, vom readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de lacrimi... vom oferi speranță!

Vezi ultima stire

Interviu EXCLUSIV cu Dragos Bucur, despre experienta "Visuri la cheie"

25 Ianuarie 2018, 13:51

	Interviu EXCLUSIV cu Dragos Bucur, despre experienta "Visuri la cheie"

Dupa patru sezoane in care, impreuna cu echipa Visuri la cheie, a adus bucuria si speranta unor familii greu incercate de viata, Dragos Bucur paraseste formatul "Visuri la cheie". Ce a declarat prezentatorul despre proiectul care a schimbat pentru totdeauna vietile multor oameni:

1. Ce a reprezentat pentru tine proiectul Visuri la cheie?

Visuri la cheie a fost proiectul care m-a facut sa ma intorc in televiziune dupa o lunga pauza si care m-a tinut tot acolo timp de 4 ani. Cred in continuare ca este cel mai curat produs de televiziune din Romania.

2. De ce anume o sa-ti fie dor din proiectul Visuri la cheie?

In primul rand, imi va fi dor de colegi, apoi de reactiile familiilor cand isi vad casele refacute,  pentru ca Visuri la cheie este o emisiune care te umple de energie pozitiva.

3. Ce le transmiti fanilor emisiunii?Sa se bucure in continuare de ideile pline de creativitate ale arhitectilor Visuri la cheie!

4. Ce caz/ familie te-a impresionat cel mai mult in cele patru sezoane Visuri la cheie?

Probabil ca povestea celor 3 surori orfane a fost cea mai impresionanta dintre cele intalnite in cadrul emisiunii, dar e aproape imposibil sa compari experientele grele prin care au trecut majoritatea familiilor prezentate la Visuri la cheie.

5. Descrie intr-un singur cuvant experienta Visuri la cheie.

Schimbare.

6. Care este cel mai mare vis al tau?

Nu am visuri pe care sa le urmez orbeste, as vrea sa imi traiesc viata cat mai relaxat si intens in acelasi timp ( stiu ca este un paradox, dar cred ca e posibil:) ).

7. Daca ai avea puterea sa schimbi lumea, cu ce ai incepe?

Cu bunul simt.

8. Simti cumva ca i-ai molipsit cu „bine” pe cei care au urmarit emsiunea?

Sper din tot sufletul ca aceasta emisiune a miscat intr-un fel audienta si ca macar pe ici pe colo a determinat oamenii sa fie mai atenti la ce se intampla in jurul lor.

9. Binele se face usor? Ce e mai simplu: sa faci bine sau sa nu-ti pese?

Recomand "Diavolul si bunul Dumnezeu", o carte care vorbeste despre bine si rau, despre cat de usor poate fi sa faci rau si cat de complicat e sa fii bun.

10. Destinele pe care voi le-ati schimbat la emisune sunt astazi ale unor oameni fericiti... Ai simtit ca s-a intors catre tine aceasta fericire?

Da, cu siguranta!

11. Daca un autocar te-ar astepta in fata casei, indata ce s-ar misca cu strigatul binecunoscut, ce ai vrea sa vezi in fata ochilor?

Asta este frumusetea acestei emisiuni, ca nu stii ce te asteapta dincolo de autocar. :)

12. Cu ce „dar” pleci mai departe in drumul tau profesional de la PRO TV, de la Visuri la cheie?

Prezentarea acestei emisiuni a fost un soi de confirmare a maturizarii mele ca om de televiziune si asta e un lucru care va ramane in bagajul meu personal.

13. Care este cheia pe care ai folosit-o in viata ta pentru a deschide usile destinului?

Deschiderea in fata destinului si perseverenta atunci cand o usa s-a deschis putin.

14. Ce proiecte pregatesti in perioada urmatoare?

Acum sunt in Olanda, filmez pentru o productie cinematografica locala, in aprilie voi lucra impreuna cu Dorian Boguta in primul lui lung metraj, apoi am cateva idei pe care le pregatesc deja de zor! 

 

FULLSCREEN
Interviu EXCLUSIV cu Dragos Bucur, despre experienta "Visuri la cheie"
  • /

Alte Video

Adauga comentariu:

Loredana (2018-03-21 19:40:55)
Avem si noi mari nevoi de dumneavoastră suntem o Fam de 6membri 3 adulți si 3 minori din care o fetiță de 11 ani cu paralizie cerebrala spastica si nu avem suficient spatiu va rugam in numele lui isus sa ne ajutați. Nr de tf. 0743494032...
Florin (2018-03-17 00:03:22)
Executam atat in Brasov cat si in imprejurimile acestuia lucrari de amenajare interioara si exterioara. Executam rigipsari, tencuieli, glet, montaj parchet, zugraveli, turnari sape si multe altele. Pentru mai multe detalii puteti suna la numarul de telefon: 0753/753229....
Poetelea Petronela (2018-03-13 21:51:55)
Bună seara. Avem și noi nevoie de ajutorul dumneavoastră suntem 4 persoane în aceasta familie eu sotul și 2 copii eu cu sotul lucrez la fantanisi avem si noi de terminat casa dar ne ne mai ajung bani din cauza cerintelor. Mai avem si animale mai vindem niste lactate casa putem trai mai decent. Am avut și probleme cu baietelul cu sănătatea. Sunt mai multe de spus darvorbim la telefon daca se poate 0748700389este numărul meu....
Vaidean Valentin (2018-02-24 22:54:32)
Am o problemă foarte mare cu apartamentul in care locuiesc eu cu soția mea și cu băiețelul nostru drag este vorba despre o ciupercă în pereții apartamentului și am încercat totul și degeaba măcar cu o o părere poate dumneavoastră a-ți mai întâlnit va mulțumesc aștept să mă sunați 0746340893...
Cioban leonora (2018-01-26 15:57:11)
Vă rugăm să ne sunați aveam nevoie de ajutor Doamne ajuta...
Cioban leonora (2018-01-26 15:56:49)
Vă rugăm să ne sunați aveam nevoie de ajutor Doamne ajuta...
Simion elena (2018-01-26 14:12:14)
Va rog sa ma contactati am nevoie de voi 0774043975...
Simion elena (2018-01-26 14:11:53)
Va rog sa ma contactati am nevoie de voi 0774043975...