• PRO TV
  • Inna, umilita intr-o emisiune TV! Artista a vorbit despre jignirile care i-au fost aduse:"Am inceput sa plang, am fost nevoita sa plec din emisiune"

Inna, umilita intr-o emisiune TV! Artista a vorbit despre jignirile care i-au fost aduse:"Am inceput sa plang, am fost nevoita sa plec din emisiune"

Inna, umilita intr-o emisiune TV! Artista a vorbit despre jignirile care i-au fost aduse:"Am inceput sa plang, am fost nevoita sa plec din emisiune"

Este celebra, ne reprezinta cu mandrie peste hotare, dar momentele de glorie si faptul care are un nume cu rasunet in industria muzicala nu i-au adus vedetei numai clipe frumoase.

Invitata la o televiziune din Franta, in cadrul unei emisiuni tv, INNA a avut parte de momente de cosmar. Frumoasa bruneta a trebuit sa le explice gazdelor ca situtia in Romania nu este asa cum o descriu ei.

Potrivit cancan.ro, cei din emisiune au spus despre romani ca sunt "oamenii care cersesc si spala geamuri in Franta", iar INNA nu a fost deloc de acord cu spusele lor asa ca, a luat decizia de a pleca din emisiune.

"Am dat mai mult explicatii decat ar trebui; oamenii astia merita ignorati. Eu mergeam acolo cu un album de succes, pe locul 1. Si-au permis sa faca gluma asta. Am inceput sa plang, am fost nevoita sa plec din emisiune, norocul lor e ca a fost o emisiune inregistrata. M-au convins sa ma intorc in doua luni, cu trandafiri si bomboane", a povestit INNA pentru o emisiune TV.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni