• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Inca o misiune indeplinita! Dupa ani de chinuri, cel mai mare vis al familiei Bordei a devenit realitate!

Inca o misiune indeplinita! Dupa ani de chinuri, cel mai mare vis al familiei Bordei a devenit realitate!

Inca o misiune indeplinita! Dupa ani de chinuri, cel mai mare vis al familiei Bordei a devenit realitate!

Visuri la cheie a prezentat in editia de aseara povestea de viata a unei familii puternice, care a stiut sa profite din plin de a doua sansa pe care viata i-a dat-o. Dragos Bucur, Alina Vilcu, Adela Parvu si Andrei Samoil au facut imposibilul posibil pentru cei opt membri ai familiei Bordei si au reusit sa le aduca zambetul pe buze.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproape 1.6 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta de la 20:53, emisiunea Visuri la cheie a reusit sa aduca in fata televizoarelor peste 2 milioane de romani.  

Cea de-a treia editie a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11.5 puncte de rating si 26.9% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de doua ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.9 puncte de rating si 11.5% share. 

Cei opt membri ai familiei Bordei, mama Anisoara si cei sapte copii, Diana, Viorel, Liviu, Sorin, Madalina, Adrian si Alina, au o poveste de viata impresionanta. Cu toate ca au avut parte de multe greutati, ei nu au incetat niciodata sa spere si sa lupte pentru o viata mai buna. Dupa 12 ani de chinuri alaturi de un tata si un sot abuziv, in urma cu noua ani, Anisoara si-a salvat copiii si a fugit cu ei. Nimic nu a descurajat-o, nici macar primele nopti in Bucuresti, petrecute intr-o magazie. Femeia si-a gasit rapid un loc de munca stabil, dar din salariul lunar se descurca foarte greu. Cei opt locuiau intr-un apartament cu doua camere inchiriat, insa, cu ajutorul fundatiei Hope and Homes for Children Romania, au obtinut un apartament mai mare, care necesita imbunatatiri. 

Singura dorinta a familiei Bordei este aceea de a avea o casa in care sa poata duce un trai decent, un loc al lor, in care sa se simta acasa.

Echipa Visuri la cheie i-a surprins pe cei opt intr-o dupa amiaza in statia de autobuz, moment ce i-a lasat fara cuvinte. Pe parcursul celor doua saptamani, cat au durat renovarea si utilarea apartamentului, membrii familiei Bordei au plecat impreuna cu Andrei Samoil intr-o vacanta la munte, unde au invatat foarte multe lucruri si s-au distrat copios.

Alina Vilcu i-a facut si ea o surpriza Alinei Bordei. Fata, o fire timida si introvertita, a sustinut in permanenta ca echitatia ar ajuta-o in acest sens. Cele doua au mers la un club de echitatie si au petrecut impreuna o zi de neuitat.

Surprizele nu s-au incheiat aici. Madalinei i s-a implinit aseara inca un vis! Nu i-a venit sa creada ca si-a intalnit idolul, Simona Halep, si a fost onorata sa faca un schimb de mingi cu aceasta la Centrul National de Tenis. 

In timp ce familia Bordei era in vacanta, zeci de voluntari si constructori au muncit ore in sir, au daramat si reconstruit locuinta, totul pentru a implini un vis in timp record.

Dupa doua saptamani, familia Bordei s-a intors acasa! Provocarea a fost mare pentru Alina, Adela si Andrei, deoarece au avut la dispozitie un apartament destul de mic. Cei trei au reusit sa organizeze foarte bine spatiul, astfel incat sa asigure intimitate fiecarui membru al familiei, dar in acelasi timp sa pastreze apropierea dintre ei. 

Cele patru camere ale apartamentului reflecta perfect personalitatea fiecarui copil si a mamei, iar modul in care au fost decorate si aranjate au adus numai zambete pe chipurile celor opt. Fetele vor avea de acum spatii pline de feminitate, flori, multa lumina si elemente decorative pline de culoare. Anisoara este un mare fan Agatha Cristie, astfel ca, Adela Parvu i-a facut o surpriza si i-a pictat un tablou cu celebra scriitoare, caruia i-a gasit un loc perfect in dormitorul mamei si al Dianei. Baietii au avut si ei parte de amenajari speciale ale camerelor lor. Cei patru au fost fericiti ca fiecare are locul lui, laptop-ul lui si ca vor putea juca tenis de masa in casa. Andrei Samoil a avut grija ca acest lucru sa fie posibil. 

Au fost doua saptamani in care echipa de arhitecti, impreuna cu Dragos Bucur si zeci de constructori si voluntari au lucrat cot la cot pentru a implini acest vis si a reda cat mai bine bucuria. Pana acum, aceasta casa era doar un vis pentru familia Bordei, un vis care a devenit realitate cu ajutorul oamenilor. Cei opt au fost impresionati de lucrurile minunate pe care echipa emisiunii a reusit sa le faca pentru ei si sunt fericiti ca de acum vor avea un loc al lor, la care nu au avut curajul sa viseze vreodata.

Saptamana viitoare, de la 20:30, Visuri la cheie aduce o noua poveste emotionanta si o renovare in timp record, care va schimba destinul unei familii frumoase.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, in fiecare miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni