In ultima editie Visuri la cheie din acest sezon, destinul unei familii greu incercate de viata se va schimba complet

15 Noiembrie 2016, 12:32


	In ultima editie Visuri la cheie din acest sezon, destinul unei familii greu incercate de viata se va schimba complet

Saptamana aceasta, miercuri, de la 20:30, in ultima editie a celui de-al treilea sezon Visuri la cheie, Dragos Bucur impreuna cu Alina Vilcu, Adela Parvu, Omid Ghannadi si Dragos Isacescu vor merge in localitatea Afumati, din judetul Ilfov, pentru a implini visul unei familii care a ramas unita indiferent de greutatile vietii.

Aparent o familie obisnuita, familia Onea, formata din Mariana, Viorel şi fiica lor, Luiza, ascunde nenumarate suferinte. In anul 2008, Mariana s-a imbolnavit şi, dupa foarte multe investigatii, nu i s-a pus un diagnostic şi nu i s-a dat un tratament adecvat. Starea de sanatate s-a inrautatit treptat, iar femeia a ajuns din nou la spital, dupa trei ani.

Atunci, diagnosticul a fost clar: scleroza in placi, o boala autoimuna inflamatorie, care ataca sistemul nervos, bolnavul suferind de probleme motorii, isi poate pierde vederea, poate avea dificultati in vorbire si inghitire. Cu toate ca boala se agrava, familia Onea a inceput in 2008 construcţia casei, insa tratamentele si investigatiile medicale, dar si faptul ca Luiza a crescut, iar nevoile ei au inceput sa fie mai mari, i-au facut pe Viorel si Mariana sa puna locuinta pe ultimul loc.

Femeia nu a renuntat niciun moment la lupta si, deoarece nu vrea sa fie o povara pentru familie, merge in continuare la serviciu pentru ca altfel nu ar avea bani de medicamente. Cea care a preluat toate sarcinile mamei si o ajuta in permanenta este Luiza. Familia Onea nu a renuntat nicio clipa la dorinta ei si nu a cerut ajutorul nimanui, dar Mariana, Viorel si Luiza recunosc ca, din pacate, in momentul de fata nu au cum sa termine casa si sa traiasca in condiţii normale. 

Miercuri, de la 20:30, echipa Visuri la cheie va ajunge la familia Onea si ii va implini cel mai mare vis, acela de a avea o casa in care sa poata duce o viata frumoasa si sa-i poata oferi fetitei un viitor fara griji.

Visuri la cheie – Crede in oameni, miercuri, de la 20:30, numai la PRO TV!

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO