• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Destinul unor oameni greu incercati de viata a fost schimbat complet. Fetita lor se poate bucura de un camin adevarat

Destinul unor oameni greu incercati de viata a fost schimbat complet. Fetita lor se poate bucura de un camin adevarat

Destinul unor oameni greu incercati de viata a fost schimbat complet. Fetita lor se poate bucura de un camin adevarat

In ultima editie a celui de-al treilea sezon Visuri la cheie, Dragos Bucur impreuna cu Alina Vilcu, Adela Parvu, Omid Ghannadi si Dragos Isacescu au mers in localitatea Afumati, din judetul Ilfov, pentru a implini visul unei familii care a ramas unita indiferent de greutatile vietii.

Aparent o familie obisnuita, familia Onea, formata din Mariana, Viorel şi fiica lor, Luiza, ascunde nenumarate suferinte. In anul 2008, Mariana s-a imbolnavit si, dupa foarte multe investigatii, nu i s-a pus un diagnostic şi nu i s-a dat un tratament adecvat. Starea de sanatate s-a inrautatit treptat, iar femeia a ajuns din nou la spital, dupa trei ani.

Atunci, diagnosticul a fost clar: scleroza in placi, o boala autoimuna inflamatorie, care ataca sistemul nervos, bolnavul suferind de probleme motorii, isi poate pierde vederea, poate avea dificultati in vorbire si inghitire. Cu toate ca boala se agrava, familia Onea a inceput in 2008 constructia casei, insa tratamentele si investigatiile medicale, dar si faptul ca Luiza a crescut, iar nevoile ei au inceput sa fie mai mari, i-au facut pe Viorel si Mariana sa puna locuinta pe ultimul loc.


Femeia nu a renuntat niciun moment la lupta si, deoarece nu vrea sa fie o povara pentru familie, merge in continuare la serviciu pentru ca altfel nu ar avea bani de medicamente. Cea care a preluat toate sarcinile mamei si o ajuta in permanenta este Luiza. 

Echipa Visuri la cheie a ajuns la familia Onea si i-a implinit cel mai mare vis, acela de a avea o casa in care sa poata duce o viata frumoasa si sa-i poata oferi fetitei un viitor fara griji.



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni