Visuri la cheie
CREDE IN OAMENI

Visuri la cheie

Vom schimba destine, vom readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de lacrimi... vom oferi speranță!

Vezi ultima stire

Destinul unor oameni greu incercati de viata a fost schimbat complet. Fetita lor se poate bucura de un camin adevarat

16 Noiembrie 2016, 22:25

	Destinul unor oameni greu incercati de viata a fost schimbat complet. Fetita lor se poate bucura de un camin adevarat

In ultima editie a celui de-al treilea sezon Visuri la cheie, Dragos Bucur impreuna cu Alina Vilcu, Adela Parvu, Omid Ghannadi si Dragos Isacescu au mers in localitatea Afumati, din judetul Ilfov, pentru a implini visul unei familii care a ramas unita indiferent de greutatile vietii.

Aparent o familie obisnuita, familia Onea, formata din Mariana, Viorel şi fiica lor, Luiza, ascunde nenumarate suferinte. In anul 2008, Mariana s-a imbolnavit si, dupa foarte multe investigatii, nu i s-a pus un diagnostic şi nu i s-a dat un tratament adecvat. Starea de sanatate s-a inrautatit treptat, iar femeia a ajuns din nou la spital, dupa trei ani.

Atunci, diagnosticul a fost clar: scleroza in placi, o boala autoimuna inflamatorie, care ataca sistemul nervos, bolnavul suferind de probleme motorii, isi poate pierde vederea, poate avea dificultati in vorbire si inghitire. Cu toate ca boala se agrava, familia Onea a inceput in 2008 constructia casei, insa tratamentele si investigatiile medicale, dar si faptul ca Luiza a crescut, iar nevoile ei au inceput sa fie mai mari, i-au facut pe Viorel si Mariana sa puna locuinta pe ultimul loc.


Femeia nu a renuntat niciun moment la lupta si, deoarece nu vrea sa fie o povara pentru familie, merge in continuare la serviciu pentru ca altfel nu ar avea bani de medicamente. Cea care a preluat toate sarcinile mamei si o ajuta in permanenta este Luiza. Echipa Visuri la cheie a ajuns la familia Onea si i-a implinit cel mai mare vis, acela de a avea o casa in care sa poata duce o viata frumoasa si sa-i poata oferi fetitei un viitor fara griji.FULLSCREEN
In ultima editie Visuri la Cheie, destinul unei familii a fost schimbat. Fetita lor se poate bucura de un camin adevarat
  • /

Alte Video

Adauga comentariu:

Saris steliana (2016-12-15 13:26:04)
Bună ziua! Vă rog din suflet dacă puteți ajuta o familie din Sascut cu 6 copii mama lor e pe patu de spital doctorii nu îi mai dă nicio sansă tatăl lor e la fel bolnav are cancer si stau intr-o căsuță din chirpicii au tavanu picat singuru lor venit e alocația celor mici care din ia o ajută pe mama lor bolnavă eu vam scris că ar trebui povestea lor dusă mai departe acum voi stiti ce aveți de făcut dacă se poate sai facem să zâmbească vă rog din suflet nu rămâneți indiferenți o zi bună să aveți
Andrei Stancu (2016-12-11 10:59:39)
Ma numesc Andrei , si împreună cu mama mea vrem sa facem o faptă buna in preajma sărbătorilor . Crăciunul nu inseamna numai cadouri inseamna sa iti pese de cei din jurul tau . Langa mine traieste o familie defavorizată cu 4 copii care trăiesc in condiții greu de imaginat . Daca puteti sa le oferiți o mână de ajutor?
Neacsu Elena (2016-11-23 14:27:58)
Felicitari echipei dumneavoastra, realizati visuri inimaginabile. Eu am o mare dorinta= sa ajut la constructia si amenajarea unei case-nu doresc bani sau alte foloase. Vreau un concediu alaturi de tanara dumneavoastra echipa-ma pricep la orice munca-am terminat lic. de arhitectura si fac. de constructii si ca hobi am amenajeri, gradinarit, quiling, origami, dulgherie. Felicitari!
Scaunasu Valentina (2016-11-17 19:37:23)
Va rog din suflet daca am vro sansa de ai ofri coiplului meu sansa de a i se îndeplinivisul ca ma întreaba cu lacrimi în ochi daca veniti si la el
Dumitrascu laura (2016-11-17 11:45:43)
V am scrid de nenumarate ori macar as dori sa stiu daca mesajul a ajuns la dvs va multumesc
Dumitrascu laura (2016-11-17 11:44:30)
V am scrid de nenumarate ori macar as dori sa stiu daca mesajul a ajuns la dvs va multumescw
Dumitrascu laura (2016-11-17 11:43:46)
V am scrid de nenumarate ori macar as dori sa stiu daca mesajul a ajuns la dvs va multumesc
Mocanu marina (2016-11-17 00:08:49)
Vreau si eu o casa
Bădoi claudiu (2016-11-16 22:52:09)
Felicitări,sunteți o echipa adevarata,excepțională care prin sacrificiul Dvs.personal realizati visuri inimaginabile pentru oameni . Sunteți cel mai consistent si serios exemplu pentru toate instituțiile si persoanele abilitate care ar trebui sa-l urmeze in România!