• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Fratele mai mic al lui Corneliu Ulici, despre meseria pe care au ales-o amândoi: „Obișnuiam să fac mișto de el”

Fratele mai mic al lui Corneliu Ulici, despre meseria pe care au ales-o amândoi: „Obișnuiam să fac mișto de el”

Fratele mai mic al lui Corneliu Ulici, despre meseria pe care au ales-o amândoi: „Obișnuiam să fac mișto de el”

Prezentatorul emisiunii Visuri la cheie de la PRO TV are un frate mai mic, alături de care a jucat în filme și în piese de teatru. Pavel Ulici (31 de ani) a dezvăluit cum a ajuns să calce pe urmele lui Corneliu.

Părinții i-ar fi vrut mai degrabă medici stomatologi, dar în final cei doi frați au ales actoria ca meserie de bază. Primul care a făcut pasul în lumea teatrului a fost Corneliu Ulici, care s-a înscris la Facultatea de Teatru din dragoste pentru arta spectacolului. Pavel, care e cu patru ani mai mic decât Corneliu, a dezvăluit la Vorbește lumea că l-a ironizat pe fratele său fiindcă și-a ales o meserie prost plătită.

„Când el s-a înscris la Facultatea de Teatru, obișnuiam să fac mișto de el că o să moară de foame ca actor de teatru, pentru că situația e grea. După care, nu după mult timp, m-am văzut în aceeași situație, dar nu murind de foame”, a devăluit Pavel Ulici în platoul Vorbește lumea.

În ciuda faptului că făcea primii pași în actorie, Corneliu a avut un sfat ciudat pentru fratele mai mic, cerându-i să renunțe la ideea de a-i călca pe urme.

Eu i-am spus nu, fă orice altceva, dar nu actorie. Dar, până al urmă, asta a vrut el”, a mărturisit prezentatorul emisiunii Visuri la cheie.

Însă, la mulți ani după ce și-au finalizat studiile, cei doi frați și-au dat seama că sunt făcuți pentru meseria de actor, pe care au îndrăgit-o din copilărie. Pavel și Corneliu obișnuiau să încropească mici piese de teatru acasă, uneori fără știința părinților.

Visul din copilărie, talentul și dedicarea i-au adus de câteva ori împreună pe aceeași scenă. Cei doi au jucat chiar și în filme.

Am jucat într-un film străin, într-o miniserie, dar n-am avut foarte multă interacțiune. Serialul a fost difuzat pe History Channel. În schimb, am jucat acum, recent, într-un film, în care Corneliu joacă rolul principal, și mi-a fost inserată și mie o scenă, împreună cu el. A fost foarte amuzant. Abia aștept să iasă, să-l vedem”, a dezvăluit Pavel.

Iată tot momentul de la Vorbește lumea!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni