FOTO Au visat la o casă, au primit un mic palat. Transformarea unei case abandonate

FOTO Au visat la o casă, au primit un mic palat. Transformarea unei case abandonate

Fanii emisiunii „Visuri la cheie” au fost, săptămâna aceasta, martorii unei noi transformări uluitoare la PRO TV.

Viața familiei Niculae a intrat pe un făgaș normal, după ce dorința cea mare a capului familiei, Ion Niculae, s-a împlinit. Bărbatul, care a crescut singur doi copii, a visat la un cămin primitor și condiții decente pentru ei, ca să poată performa la școală.

De aceea, în urmă cu 18 ani, a început un proiect ambițios, care avea să-i consume energia zi de zi: o casă spațioasă, în care Alex și Cristina să aibă fiecare camera lui. Nu a reușit să o termine, în mare parte din cauză că principalul lui ajutor, partenera de viață, i-a părăsit pe toți. În acel moment, toată presiunea creșterii, hrănirii și educării celor doi copii ai săi a căzut pe umerii lui. Noua lor casă a devenit un obiectiv secundar, astfel că în timp s-a transformat în șantier abandonat.

Datorită echipei Visuri la cheie, care a aflat povestea de viață a familiei, proiectul de casă al lui Ion a fost reluat. Spațiile generoae gândite de el la etaj le-au permis arhitecților și constructorilor să amenajeze trei camere, câte una pentru fiecare. Podul casei lor a devenit, astfel, etajul cu dormitoarele familiei.

Partea de jos a fost gândită ca zonă de petrecut ziua, cu o sufragerie generoasă și o bucătărie dotată cu de toate, cum nici nu visau cei trei membri ai familiei.

Fiindcă în casa veche nu au avut niciodată un spațiu potrivit pentru a primi oaspeți, Alex, Cristina și Ion au fost bucuroși să afle că de acum toate aniversările familiei pot fi găzduite în livingul lor spațios și primitor.



În final, nu s-au ales cu o casă nouă doar cei trei membri ai familiei Niculae, ci și cei trei căței ai Cristinei. Patrupedele, care au consolat-o în numeroasele momente de cumpănă, au acum propriile cuști în care pot dormi sau lenevi în zilele călduroase.

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să trăiești emoția fiecărui moment de la Visuri la cheie!

Vezi și VIDEO: „Nu se poate așa ceva!” Reacția familiei Niculae când și-a văzut casa complet schimbată

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni