• PRO TV
  • Fiica lui Tom Cruise, mai frumoasa pe zi ce trece. Cat de mult a crescut Suri si cum arata acum

Fiica lui Tom Cruise, mai frumoasa pe zi ce trece. Cat de mult a crescut Suri si cum arata acum

Fiica lui Tom Cruise, mai frumoasa pe zi ce trece. Cat de mult a crescut Suri si cum arata acum

Fiica lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes a fost urmarita de paparazzi inca din primele luni de viata si fanii au avut ocazia sa o vada crescand.

Acum are 11 ani si se schimba, usor, usor, dintr-o fetita intr-o adevarata domnisoara, micuta incepand sa se transforme in copia fidela a mamei ei.

Inca de la divortul de Tom Cruise, Katie Holmes o creste singura pe micuta. Actrita s-a mutat din New York in Los Angeles tocmai pentru a fi cat mai aproape de tatal fetei si tine legatura cu prietenii sai virtuali, aratand in imagini cat de mandra este de rezultatul fostei sale casnicii.


Nu mai tarziu de varsta de 7 ani, micuta Suri a fost desemnata de revista americana "Business Insider" cea mai influenta persoana de varsta ei si considerata o viitoare stea. Potrivit jurnalistilor, Suri are toate sansele sa devina un nume cunoscut in Cetatea Filmului.

Suri si Katie par sa petreaca foarte mult timp impreuna, iar imaginile cu cele doua le arata extrem de incantate de activitatile pe care le au. 


De la plimbari cu barca pe lacul din Central Park, pana la sesiuni de shopping in New York, mama si fiica isi planifica timpul in asa fel incat sa poata profita la maximum de el, iar cea mica pare incantata de fiecare data.

Vezi mai multe imagini aici!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni