• PRO TV
  • Fiica de 5 ani a lui Kim Kardashian și-a întrebat mama de ce este celebră. Ce răspuns a dat vedeta

Fiica de 5 ani a lui Kim Kardashian și-a întrebat mama de ce este celebră. Ce răspuns a dat vedeta

Fiica de 5 ani a lui Kim Kardashian și-a întrebat mama de ce este celebră. Ce răspuns a dat vedeta

Începutul celebrității familiei Kardashian-Jenner nu este deloc unul lipsit de controverse, așa că atunci când fiica de 5 ani a lui Kim a întrebat de ce mama ei este celebră, răspunsul nu putea fi unul 100% sincer.

Kim a povestit întâmplarea într-un show de televiziune: "Când sunt acasă, nu sunt celebra. Copiii mei habar nu au ce se întâmplă. Așa că nu simt deloc această presiune- petrec mult timp stând doar acasă.", a povestit vedeta.

Faptul că sunt fotografiați oriunde merg și că uneori, chiar și acasă la ei este plin de camere și fotografi, nu i-a scăpat din vedere micuței North. Fetița și-a întrebat mama de ce este celebră, iar răspunsul a fost unul rapid: ,,Pentru că avem un show, avem un show!".

Foarte multe persoane consideră că este doar o chestiune de timp până când copiii cunoscutei familii vor avea propriile conturi de socializare, propriile emisiuni și propriile afaceri.  Ba chiar North ar vrea să aibă propriul canal de YouTube! Kim a mărturisit faptul că fiica ei se uită foarte des la filmulețe și tutoriale pe YouTube și, după ce a primit un set cu farduri, a spus că vrea să facă un video: “Deschidea pachetul care conținea colecția My Little Pony Colour Pop și mă gândeam că mi-ar plăcea să o înregistrez pentru că reacționa atât de amuzant. Și apoi mi-a spus >”. 

Kim și surorile sale sunt unele dintre cele mai mari dive din showbizul de peste ocean, însă nu toată lumea ține minte cum a început acest lanț al succesului. Pe lângă formele fizice dorite și invidiate de o mulțime de femei, averea greu de ignorat pe care a strâns-o și căsnicia cu rapperul Kanye West, Kim poartă o istorie destul de încărcată.

Adesea în umbră lui Paris Hilton, fosta sa cea mai bună prietenă, despre Kim se spune că "la ăsat să îi scape" pe internet un filmuleț intim pe care l-a făcut împreună cu iubitul ei din adolescență, Ray J.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni