• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Fii alaturi de cei care au nevoie de ajutor, fa-le cunoscuta povestea si impreuna vom cladi Visuri la cheie!

Fii alaturi de cei care au nevoie de ajutor, fa-le cunoscuta povestea si impreuna vom cladi Visuri la cheie!

Fii alaturi de cei care au nevoie de ajutor, fa-le cunoscuta povestea si impreuna vom cladi Visuri la cheie!

Miracolele se intampla cand crezi in ele, iar destinele se pot schimba doar daca-ti pasa. Trimite-ne povestea unei familii greu incercate si deschide calea spre Visuri la cheie! Echipa emisiunii asteapta sa cunoasca familii speciale carora sa le ofere anul acesta locuintele la care au visat intotdeauna.

Visuri la cheie le-a adus romanilor in cele patru sezoane de pana acum emotie, inspiratie, bucurie, lacrimi de fericire si motive sa creada cu tarie ca dorintele pot deveni realitate cu ajutorul oamenilor. Echipa emisiunii a strabatut in fiecare an tara si a cunoscut oameni deosebiti, care au luptat mereu pentru a ramane uniti si care nu au renuntat nicio clipa la visurile lor. 

38 de familii au primit vizita echipei Visuri la cheie si s-au bucurat de implinirea unora dintre cele mai mari dorinte ale lor, avand totodata sansa la un viitor mai bun, intr-o locuinta complet renovata si utilata. 

Schimbarea destinului acestor oameni nu ar fi fost posibila fara ajutorul celor care le-au facut cunoscute povestile si care s-au implicat activ. Oricine cunoaste o familie care are nevoie de sprijin pentru un trai mai bun si de o casa in care sa inceapa o noua viata ii poate spune povestea pe visurilacheie.protv.ro, iar destinul acesteia se poate schimba complet. Crede in oameni si impreuna vom cladi Visuri la cheie!

Visuri la cheie – Crede in oameni! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni